Isplivao video sa probe Cece Ražnatović: Takmičarka zapevala mentorkin hit, pa oduševila sve (VIDEO)

SVETLANA RAZNATOVIC CECA ZG SNIMANJE 03042023 FOTO MUNJA 39 ok

Od kada je sela u sudijsku stolicu i prihvatila ulogu mentora u takmičenju „Zvezde Granda“, folk zvezda Ceca Ražnatović vredno radi sa svojim takmičarima.

Koliko je uspešna u ulozi mentora, govori činjenica da je ona prošle godine u finalu imala dva kandidata koji su se odlično pokazali.

Ove sezone uzela je najviše pevača u svoj tim, a sa njima redovno vežba i bira pesme pred svako snimanje popularne emisije. U ovom poslu pomaže joj koleginica Ivana Peters koja takođe vredno radi sa takmičarima.

Do sada smo imali prilike da čujemo od njenih takmičara da je pevačica opuštena na probama i da ima pristup svakom mladom pevaču kao prema svom detetu.

U to smo se uverili nekoliko puta kada smo videli snimke sa njenih proba. Kod Cece vlada porodnična atmosfera i kako je nama nedavno otkrila nema nikakvih problema sa svojim takmičarima.

Ovogodišnji učesnik Darko Gjorgjeski podelio je jedan video sa probe na društevnoj mreži Tik-Tok, a ovaj snimak postao je viralan za samo nekoliko sati.

Na snimku on svira jedan od Cecinih najvećih hitova „Lepotan“, a numeru izvodi njegova koleginica iz tima  Mia Smiljanić.

ipiccy image 28

Ispod videa samo su se nizali pozitivni komentari, a publika je saglasna da je Ceca odličan mentor, ali i da su njih dvoje odličan tandem.

-„Svaka vam čast“, „Ovo super zvuči“, „Ceca je odabrala najbolje“, „Samo napred“ – neki su od kometara ispod snimka.

Podsetimo, Darko je ispao u četvrtom krugu takmičenja, ali je nakon što su se neka mesta oslobodila vraćen u takmičenje. Mnogi su za njegovo ispadanje okrivili Darkovu koleginicu iz tima Alinu Juhart, ali se tada mladi pevač oglasio i objasnio je šta se dogdilo.

– Dragi moji, želim svima da se zahvalim na velikoj podršci i broju lepih komentara tokom takmičenja, ali pre svega želim da napomenem jednu jako bitnu stvar i na taj način odbranim jednu divnu osobu. Smatram da je doživela preveliku osudu od ljudi koji je uopšte ne poznaju. Moja/naša drugarica Alina je dobila ogroman broj hejt komentara na poslednjem nastupu, kada je prošla, a ja ispao. Njoj pripisuju razlog mog ispadanja i osećam se jako loše zbog toga. Za sve one koji ne znaju, Alina je pre svega divna, pozitivna, kulturna i iskrena osoba i ne zaslužuje ovaj vid napda, ne ona nego bilo ko. Samom prijavom u Grand dali smo sebi zadatak da prihvatimo i ispadanje i prolazak. Ovom prilikom pružam ogromnu podršku, kao i svi članovi Cecinog tima. Go queen– napisao je Darko.

U videu pogledajte kako izgleda delić mentorskog časa Cece Ražnatović.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/tikTok,
Autor: A. Milinković