Dejana Ćirkovića Ćiru napali muškarci, razlog je krajnje bizaran: „Da pocrkamo svi“ (VIDEO)

cira 1

Pevač Dejan Ćirković Ćira prepoznatljiv je kao pevač koji na svojim nastupima unosi mnogo energije, i svi se ludo provedu. Još od hita „Fenomenomenalno“ karma veselog zabavljača uspešno ga prati, a poslednju pesmu u nizu Ćira je objavio pre desetak dana, i to ovoga puta sa grupom „Ritam srca“ čiji je bio član. Međutim, ovo se nije svima dopalo, a pevač je dobio i ozbiljne zamerke.

-Nekada je bio Ćira a sada je Ćira Ritam srca– poručio je pevač na početku razgovora za Grand objašnjavajući svoju novu etapu u karijeri.

Bend „Ritam srca“ objavio je naime pesmu „Hvala ti ženo“, a tekst je, kao što i naslov kaže posvećen pripadnicama lepšeg pola i njihovom trudu. Ćira je u razgovoru za Grand izneo prve impresije nakon što je publikovana nova numera.

cira magazin

-Kada sam nastupao poslednjeg vikenda iznenadio sam goste i otpevao pesmu. Terali su me da pevam ponovo– otkrio je Ćira kako su reagovale dame na potencijalni hit, a onda šokirao prizanjem šta su mu rekli muškarci koji su već čuli ovu pesmu.

-Neki jesu a neki su mi zamerili pošto ide tekst „Da mi živiš bar još 100 godina“, a oni mi kažu „Da l je moguće, ko će da izdrži sa ženom 100 godina?“ i pitali su me da li sam normalan. Predlagali su mi da odmah promenim tekst i da smanjim taj period. „Gde da žena živi 100 godina, da pocrkamo svi“, kažu.

Ćira je naglasio i da se njegovoj supruzi pesma izuzetno dopala.

-Ona to drugačije shvata i sviđa joj se pesma. Želeo sam da i ona i ćerka glume u spotu koji smo sniili za ovu pesmu, međutim one to nisu htele. Stide se – iskren je Ćira i dodaje da je pokušavao nekoilko puta da ih nagovori.

ritam
Foto: Printscreen youtube

-Prvo smo pitai ćerku, pa ženu. Pa Jocinu ženu. „Ne, kakvi“ bili su odgovori. Na kraju se ipak pojavila žena u spotu, ali nije moja. Tuđa – ispričao je Ćira.

Pevač je otkrio i da je otvoren u projektu za učešće kolege iz benda i školskog druga Saše Jakšića Žike.

-Ne verujem da će mu biti žao što nije učestvovao u stvaranju pesme ali ogao je da se slika sa nama u spotu jer lepa je pesma, sigurno će mu se dopasti. A ako bude želeo da i on peva oraćemo ponovo da je snimamo. Da damo Žiki još jednu strofu da otpeva i taman – zaključio je Ćira.

Razgovor sa Dejanom Ćirkovićem Ćirom pogledajte u videu.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić