Login/Registracija

Ćira priznao: „Bio sam sa ljubomornim ženama, umalo da ostanem bez nosa i ušiju“ (VIDEO)

Fenomenalni Dejan Ćirković Ćira godinama je prepoznatljiv po duhovitosti i sjajnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima.

Iako Ćira koji je veliku popularnost stekao pesmom „Fenomenalno“ reko priča o privatnom životu, tokom gostovanja u emisiji „Grand magazin“ otkrio je gde i kako je upoznao suprugu sa kojom je u srećnom braku skoro tri decenije.

Suprugu sam upoznao u jednoj kafani u Nemačkoj u kojoj sam svirao sa Žikom Jakšićem. Nisam mogao da je nađem u biblioteci kada tamo nikada ne ide, mogao sam samo u kafani da je upoznam – našalio se Ćira i ispričao pojedinosti prvog susreta:

Žika i ja smo u Nemačkoj svirali svaki dan. U tom periodu Žika se već oženio, a ja nisam. Moja buduća supruga je došla samo dva puta, bila je jako lepa. Poznavao sam njenu drugaricu, pa sam odmah od nje tražio broj telefona. Na početku nije htela da mi ga da. Rekla mi je da ima strogog oca. Znate kako kažu, ne uhvati ženu lep već uporan, tako je bilo i u mom slučaju. Bilo mi je teško da joj priđem jer je bila veoma lepa, plašio sam se da će me odbiti. To je generalno problem lepih žena, muškarci se plaše da im priđu, znam to iz ličnog iskustva.

Na estradi brakovi retko opstaju, a Ćira je tokom gostovanja u „Grand magazinu“ otkrio kako mu je ovo pošlo za rukom i priznao da je za srećnu porodicu najzaslužnija upravo njegova supruga Ljiljana.

U braku smo već dvadeset devet godina. Ona ima potpuno drugačija shvatanja u odnosu na žene sa Balkana jer je odrasla, da tako kaže, u drugom svetu. Veoma je tolerantna. Sve moje devojke pre braka bile su veoma ljubomorne. Jedva sam smeo da se fotografišem sa nekim, odmah bi me pitale koja ti je ta! Moja žena je pre svega divan čovek, da sam se ovde oženio do sada ne bih imao ni uvo, ni nos, odsekle bi mi ga – našalio se pevač, pa dodao:

Žene u inostranstvu imaju drugačiji pogled na svet. MnogE kolege su mi se žalile da im žene čim dođu sa svirke prvo preturaju po stvarima kako bi pronašle neke tragove, a to kod nas nije slučaj.

Posdestimo, Ćira je Osmi mart promeo sa suprugom na koncertu Saše Matića, a kako izgleda pevačeva žena možete pogledati u VIDEU ISPOD:

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk