Login/Registracija

„Ritam srca“ se vratio, svi se pitaju gde je Žika Jakšić (VIDEO)

Grupa „Ritam srca“ vratila se na velika vrata na regionalnu muzičku scenu. Sastav koji je devedesetih godina žario i palio bivšom Jugoslavijom, objavio je novu pesmu koju su mnogi sa nestrpljenjem iščekivali, a u spotu koji je snimljen tim povodom svi su primetili da u bendu nema Žike Jakšića.

O novom projektu posle pune dve decenije za Grand je govorio Dejan Ćirković Ćira, čiji vokal krasi pesmu „Hvala ti ženo“ a podršku mu pruža Joca Dević koji je i autor muzike i teksta.

Rešili smo da obradujemo publiku koja i dalje uživa u našim starim hitovima, ali sad ćemo je počastiti nečim novim – ponosno je istakao Ćira.

Na pitanje zašto se Žika i Pinter, preostali članovi benda, nisu pridružili novom muzičkom projektu grupe „Ritam srca“, Ćira je objasnio:

-Zna se šta Žika radi i da on od emisije ‘Nikad nije kasno’ i same produkcije nema vremena da se bavi muzikom na ovaj način. Pinter živi u Švajcarskoj i takođe nema vremena, za razliku od Joce i mene koji od muzike ne odustajemo, ali imamo njihovu podršku. Mi smo slobodnjaci i dalje nam je muzika broj jedan,tj primarni posao.

Ćira je istakao da mu mnogo znači Žikina podrška, koji je ne samo kolega iz grupe već i prijatelj iz detinjstva, a razlog zbog čega su „Ritam srca“ oživeli u Štutgartu jeste donekle i emotivne prirode, s obzirom da je bend počeo svoju karijeru upravo u Nemačkoj.

Tvorci hitova „Marija“, „Od boga si stvorena“, „Jovana“ i „Ja hoću sad“ rešili su sada da svoju publiku ponovo obraduju i to pesmom posvećenom pripadnicama lepšeg pola.

Spot za numeru „Hvala ti ženo“ možete da pogledate u videu.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić