Login/Registracija

Goga Sekulić sve iznenadila promenom koju je uradila na sebi, a ono veliko tek sledi (FOTO)

Pevačica Goga Sekulić odlučila je da unese korenite promene u svoj život. Prva u nizu transformacija koju je pevačica čvrsto rešila da uradi odnosila se na njen izgled, tačnije na kosu. Goga je svoju smeđu kosu uloknala, podelivši sa pratiocima na Instagram svoju novu frizuru, a poruke podrške neprestano pristižu.

„Kako si slatka“, „Gogica moja lepotica“, „Žena majka kraljica“ neki su od komentara koje su fanovi ostavljali ispod Goginog seta fotorgrafija sa loknama, a pevačica je uzvraćala lajkovima na upućene komplimente.

Podsećamo, Goga je nedavno izjavila kako je promena frizure samo jedna u nizu transformacija i kako planira da izvadi implante koje ima u grudima.

– Ja sam visoka i smatram da za moju visinu i kilažu nemam ni prevelike, a ni premale grudi. Ipak, rešila sam da izvadim implantate! Moram to da uradim jer me mnogo bole leđa… Operisaću se u Beogradu. Doći će iz Grčke jedan doktor da me operiše. Taj zahvat nije jednostavan i oporavak traje dugo. Doktori kažu da je najbolje da to uradim zimi rekla je svojevremeno Sekulićeva koja prizaje da je kao mlada to uradila zbog trenda, a ne iz potrebe za povećanjem obima.

– Grudi sam radila iako nije bilo potrebe za tim. Imala sam dobre prirodne grudi, ali eto, drugarice su se operisale jer nisu bile zadovoljne veličinom, pa sam im se i ja pridružila. To je bilo pre desetak godina, zato je došlo vreme i da ih promenim, a usput i da ih smanjim – iskrena je pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić