Darko Lazić odveo Lorenu iz Srbije, Ana Sević i njen suprug hitno se oglasili (FOTO)

oglasio se darko lazić sa mestra stravične nesreće

Pevač Darko Lazić otputovao je u Tursku na letnji odmor. Sa njim su pošli i njegova trudna supruga Katarina, kao i pevačevi naslednici, Lorena i Aleksej.

Predivan prizor, kako sa svojom decom ide ka avionu, Lazić je objavio na Instagramu, a prvi komentar stigao je od sadašnjeg supruga njegove bivše žene Ane Sević.
Danijel Nedeljković ostavio je četiri crvena srca, a Ana se na taj komentar nadovezala i dodala detelinu sa četiri lista i još dva srca.


Kada su stigli na destinaciju, Lazići su podelili zajedničke trenutke, gde možemo da vidimo da se njegova deca odlično slažu i sa njegovom sadašnjom suprugom Katarinom.

Svi zajedno otišli su u večernju šetnju. Kaća je držala Alekseja za ruku, a pored njih je bila i Lorena.

Screenshot 20240614 110733 com.instagram.android edit 243540596142525

O odnosu sa Anom Darko je nedavno govorio i naglasio da imaju predivan odnos koji ništ ane može da naruši.

-Mi smo zaista izgradili toliko lep odnos, Ana i njen suprug su mi bili na svadbi. Ćerka je presrećna kada se mi svi družimo, idemo kod njih, dolaze i oni kod nas. Sve je lepo i ne treba da bude drugačije. Ne razumem ljude koji posle razvoda ne mogu da se gledaju i samo se svađaju, meni to nije dobro- objasnio je Darko koji veruje da će nekada ići na letovanje sa kompletnom porodicom, kao i sa majkama svoje dece.

ANA SEVIC ZG FINALE FOTO MUNJA 30ok 2

Ma ići ćemo svi zajedno na letovanje, ja živim za taj dan i dočekaćete ga! – naglasio je Lazić.

I Sevićka je sličnog mišljenja, a nedavno je progovorila o predrasudama koje vladaju u našem narodu već decenijama o odnosu partnera nakon razvoda.

-Tih predrsasuda će biti zauvek i za 10 i za 20 godina. Hvala Bogu velikoj većini je normalno da budu normalni odnosi, ali svako neka radi sa svojim životom kako misli da treba da radi. Ko hoće da se svađa nek’ se svađa, ko hoće da se bije nek se bije, a ko hoće neka se voli, poštuje i ceni- poručila je voditeljka „Zvezda Granda“.

BONUS VIDEO: Darko Lazić uporedio Anu Sević i Marinu Gagić

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić