„Ništa manje ti ne pristaje“: Slavlje u domu Cece Ražnatović, Anastasija joj uputila emotivnu poruku

FILP6386

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović danas proslavlja svoj rođendan, a čestitke uveliko pristižu sa svih strana.

Njena ćerka Anastasija među prvima joj čestitala rođendan na Instagramu. Naime, ona je putem storija poslala majci poruku, a uz njihovu zajedničku fotografiju poslala joj je emotivnu poruku.

-Srećan rođendan najboljoj mami na svetu! Budi uvek srećna! Ništa manje ti ne pristaje! Volim te! – poručila je Anastasija svojoj majci.

Screenshot 20240614 093151 com.instagram.android edit 240783462664821


Inače, Ceca danas važi za jednu od najvećih domaćih zvezda. Svoju karijeru započela je kao Svetlana Veličković, čuvenim hitom „Cvetak zanovetak“. Nakon toga vinula se u zvezde.

ceca se oglasila nakon rodjenja unuka

Objavila je 16 albuma, koji su prodati u sedam miliona primeraka, što je čini jednom od najprodavanijih srpskih izvođača svih vremena.
-Ja sam svoje detinjstvo žrtvovala zarad karijere. Imala sam cilj. Ne može sve da se ima u životu, morate nečega da se odreknete – rekla je Ceca jednom prilikom.

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović i Šejla Zonić – Intervju nakon pobede u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.D.