Ivana Đorđević doživela jezivu scenu, otkrila sve detalje: „Rekao mi je čovek da će svi da se ubiju“ VIDEO

Ivana Đorđević (45) iz Čikaga oduševila je žiri emotivnim nastupom u polufinalu muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ a u razgovoru za Grand objasnila je kako uspeva sa lakoćom da osvoji simpatije publike.

Ivana je pred Grandovim kamerama dala i obećanje za prolaz u finale, a otkrila je i neverovatno stresne situacije kroz koje prolazi na svom poslu koji nema nikakve veze sa muzikom.

-Pevanje ne sme da bude napeto. Mora sve da ide iz srca i mora sve lagano i prirodno da se odvija. Kada mi pevamo to nije za nas, to je za ljude koji nas gledaju i mi morao njih da zabavljamo. Jer ako smo nervozni ili nešto neraspoloženi, to onda nije dobro za publiku – objasnila je Ivana.

ivana đorđević jezivo iskustvo

Takmičarka je potom istakla šta je zapravo napeto, a radi se o njenoj struci elektroinženjera na važnoj poziciji u Ilinoisu.

-Posao je napet, kada nema struje na aerodromu a oni me zovu da rešavam takav problem. Jednom prilikom je u jednom zatvoru nestala struja i rekao mi je čovek odatle ako ne vratim nazad električnu energiju svi će da se ubiju unutra. Tako da mi je „napetost“ u takmičenju potpuna razonoda i predivno mi je kada uporedim sa drugim stvarima koje radim – ispričala je takmičarka.

IVANA DJORDJEVIC 45 GOD. MUNSTER USA 6

Ivana uživa u ljubavi kojom je obasuta u svojoj višečlanoj porodici koja joj je velika podrška za učešće u popularnom šouu „Nikad nije kasno“.

-Imamo četvoro dece i odlični su. Mnogo se volimo, dva deteta su iz prvog braka mog supruga, jedan je moj od ranije a devojčica je zajednička – rekla je Ivana i dala obećanje za plasman u finale:

-Oni su oduševljeni i ako se plasiram dalje oni bi trebalo da dođu sa mnom ovog leta u Srbiju.

0A0A0550 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić