Dženan Rakić postao tata: Roker u strahu nakon rođenja sina: „Beba je krhka“ VIDEO

Finalista prošle sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dženan Rakić ponovo se ove subote našao u velikom Grandovom studiju, gde je u spektakularnoj noći došao da podrži svoje kolege.

Šarmantni roker iz Bihaća u razgovoru za Grand ispričao je kako se snalazi u ulozi oca, a objasnio je i da je imao velika očekivanja od ovogodišnjeg finala u kojem lično ne učestvuje.

-Izgleda da ja stvarno ne mogu bez finala. Došao sam da podržim svoje kolege, prvenstveno svoju krvnu grupu, a to je rokenrol i naravno Đole tim – otkrio je Dženan otkud on u bekstejdžu ovogodišnjeg finala najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja aludirajući na Mikija Sekulovskog za koga je navijao.

IMG 7591

Pevač nije skrivao sreću što je njegov favorit stigao do drugog mesta, a u trenutku razgovora postojala je čak i mogućnost da pobedi.

-Drago mi je zbog moje krvne grupe jer ako ove godine ne pobedi rokenrol ja ne znam kad će. Jer stvarnio ogromne šanse ima – naglasio je mladi roker.

GONLINE.01 10 12 25.Still193

Dženan je otkrio i da je i dalje veran muzičkom pravcu kojim se predstavio i tokom takmičenja prošle godine.

-Nekako sve tapka na istom ali ako Bog da ove godine bi trebalo da se nešto promeni što na poslovnom to i na privatnom planu. Rokenrol, odnosno krvna grupa, to radi i dalje, toga se držimo – rekao je Dženan i najavio nove projekte:

-U pripremi su dve pesme koje se polako rade i biće sigurno materijala od septembra, sto posto.

DZENAN RAKIC ZG SNIMANJE 18092023 FOTO MUNJA 41 ok

Tada će njegov sin Noa imati već nekoliko meseci i Dženan smatra da će tada imati više vremena da se ozbiljnije posveti karijeri.

-Rođen je 1. maja i na jesen ću biti i malo slobodniji i da češće dolazim u Beograd i da se nekako i malo više radi – naglasio je Dženan.

Pevač je otkrio i kako sada funkcioniše kao mlad roditelj i sve iznenadio šokantnim priznanjem.

-Još uvek nisam menjao pelene! Da, moguće je! Beba je još uvek mala, sve je krhko, sve se mora nekako polako, a ja sam malo grublji tip – rekao je Džanan i priznao da ima strah da nešto ne pogreši:

-Tako je, imam ogroman strah. Na meni je hranjenje i njinjanje, uspavljivanje. Tu sam OK, ali što se tiče presvlačenja još uvek nisam.

DZENAN RAKICok 1

Na pitanje da li sluša one priče starijih „ne na ruke“ da se ne bi novorođenče naviklo na stalno nosanje Dženan je rekao:

– Pa Bože moj, kako da ga ne uzmem u ruke. Mislim normalno je sasvim da ga nosim.

Kako se prvenstveno bavi muzikom roker se priprema i za leto i uveliko zakazuje svirke sa bendom.

-Radi se aktivno, ulazimo u letnju sezonu, popunjavaju se lepo termini i biću po BiH svuda, čak imam nastupe i preko granice u Nemačkoj. Idemo za Minhen i za Štutgart – rekao je Dženan, a otkrio je i da će uprokos tome što ima sina od svega mesec i po dana planira odlazak na primorje.

-Mora ima kad sviram na moru (smeh).

dzenan rakic fin

Pevač je istakao da njegova lepša polovina ima razumevanja za česta odsustva od kuće, ali i da će je uskoro ipak povesti na putovanje.

-Zajedno ćemo otići, zašto da ne. A Noa uživa u svirci. Već voli muziku. Navikavamo ga na muziku tako da voli svirku – zaključio je pevač.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić