Login/Registracija

OVO JE NEŠTO NAJSLAĐE ŠTO ĆETE VIDETI DANAS: Kaća Grujić čestitala mezimici prvi rođendan EMOTIVNOM POSVETOM (VIDEO)

Pre tačno godinu dana, Katarina Grujić i Marko Gobeljić postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Katja i koja je upotpunila njihovu ljubav.

Uzbuđena mama, odbrojavala je dane kada će njena mezimica proslaviti prvi rođendan, pa je sinoć pre ponoći objavila njihov zajednički video na kome priznaje kako ne može da dočeka današnji dan.

Odmah nakon ponoći počele su da se nižu čestitke putem na Instagramu koje je Katarina odmah podelila na svom profilu, a jutros se oglasila i ona emotivnom objavom koju je posvetila svojoj princezi.

Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan jer je tebi rodjendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te andjeli čuvaju i Bog štiti, a mama će da ti pruži ruku i vodi kroz svet, da bude uvek tu da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rodjendan princezo moja – napisala je pevačica u opisu videa koji prikazuje kako je za nju i Marka izgledala do sada najlepša godina.

Podsećamo, nakon građanskog venčanja u krugu porodice i kumove, ove godine Kaća i Gobelja zarekli su se na ljubav i pred Bogom kada je upriličeno gala slavljen u jednom prestoničkom hotelu kome su pristvovale brojne poznate ličnosti.

Pevačica je u nekoliko navrata pričala o tome kako je majčinstvo promenilo, kao i da planira veliku porodicu sa svojim izbaranikom u narednom periodu.

Maštam o velikoj porodici i želim minimum troje dece. Najviše bih volela da rodim blizance, ali nemam ništa protiv da još dva puta budem trudna. Najbolje bi bilo da se to desi što pre, što bi naš narod rekao – dok smo još u pelenama– rekla je ona u jednom intervjuu za domaće medije.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić