Login/Registracija

AU, ČOVEČE! Miloš Bojanić iznajmio oldtajmera za svadbu, a kad su mladenci ušli u auto, ZANEMELI SU od ŠOKA

Milos Bojanic 1

Poslednje dve decenije pevač Miloš Bojanić se u slobodno vreme bavi neobičnim, ali i skupijem hobijem koji podrazumeva kupovinu i restauriranje starih automobila, te se osim nekoliko nekretnina, može pohvaliti da u svojoj garaži u Sremskoj Kamenici poseduje pravo bogatstvo.

Pevač je sad progovorio o svojoj kolekciji, ali i o hobiju koji je prerastao u posao.

-Imam četiri oldtajmera koje održavam, ali nije važno koliko ih imam koliko je važno da sve radim sam – rekao je pevač i dodao da svoje ljubimce ponekad iznajmi za potrebe snimanja spotova, svadbe i drugih prilika. Tako je svojevremeno potpuno iznenadio mladence na jednoj svadbi,kada se pojavio u ulozi vozača.

-Isključivo dobrim prijateljima ustupljujem svoje oldtajmere, čak sam nedavno lično ja vozio mladence, jer je reč o prijatelju. Pitao me je za oltajmera za svadbu i kaže ko će biti vozač, ja mu kažem ja, te će on me ‘Gde bre ti da voziš?’, rek’o ‘Ja ću da vozim mladu i kad bude ulazila u moj auto, ja ću da joj otpevam ‘Kćeri moja’ i tako je i bilo. Auto ima američke tablice i ne može niko drugi sem mene da ga vozi- ispričao je Miloš.

Milos Bojanic

Bojanić kaže da bira gde, kako i koliko će da nastupa, ali da mu posebno zadovoljstvo pričinjava što ga u moru drugih popularnih pevača traže da svojim glasom ulepša njihovo veselje.

-Kada me neko pozove na veselje, a dosta njih me traže, ja to ne mogu da odbijem i ne kažem cenu. Nedavno sam pogodio svadbu, zvao me je komšija i moj obožavalac i pitao me je da budem gost iznenađenja, rekao sam da nema problema. Pitao me je koliko košta, ja mu rekao ništa, on se začudio. Ima neku cenu, ali ja kad završim sve, ti ćeš mi od srca dati koliko misliš, tako sam mu rekao. Verujte da mi više daju nego što mislim. Nisam želeo to da tako koristim, ali da ne budem lažno skroman, tu sam skroman jer mi više nije do pevanja, do novca, to je sad zadovoljstvo. Takve ljude ne mogu da odbijem – istakao je pevač.

milos bojanic a sad malo mi

Kako se u medijima nedavno pojavila informacija kako boluje od raka kože, pevač je nedavno za Grand istakao da ga ovakvi naslovi nisu pogodili, ali je izrazio žaljenje što stare vesti mogu da stvore konfuziju među njegovim fanovima.

– Ljudi ne znaju o čemu se radi, pročitaju naslov i misle da je to sad…Znam da urednici svih novina naslovom privlače i prodaju tiraž, to je njihov posao, nemam ništa protiv toga, ali mi je malo bezveze, izvuku nešto što se desilo pre 11,12 godina- rekao je Milioš za Grand Online i priču okrenuo na šalu:

– Što se raka tiče, evo Branka (prim.aut.supruga) i ja smo skuvali jednog od dva kilograma i pojeli smo ga. Jedino nismo imali ona specijalna klešta (smeh). Zahvaljujući Gospodu Bogu, ja sam to preživeo.

Operacija tumora je odavno iza njega i tog perioda ne želi ni da se priseća. Ipak, otvoreno govori o kanceru, jer je, kako kaže, kod njega oduvek sve bilo transparentno.

– To je bio jedan mali mladež koji je bio maligan, doktori su ga odstranili. O tome se pisalo, ja sam sve to javno ispričao, slike pokazao, jer nikad ništa nisam krio. Sad to vađenje iz arhive zarad prodaje novina, mislim da to malo nema smisla, a ja svima želim zdravlje kao što je moje, moju kondicuju i moj način života. Ne može mi niko ništa, što kaže moj kolega Mitar Mirić, jači sam od sudbine. Jedino ko je jači od mene je dragi Bog koji me čuva – istakao je Bojanić u razgovoru koji možete da vidite u nastavku.

Foto: Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić