Cakanu iznenadio poznati fudbaler, pevačica ostala u šoku kada je videla poklon: „Nisam to očekivala“

Cakanu iznenadio poznati fudbaler
Cakanu iznenadio poznati fudbaler

Pre nekoliko godina je Dragicu Radosavljević Cakanu iznenadio poznati fudbaler koji joj je za rođendan priredio gest kome se nije nadala.

Naime, na njenu adresu stigla je torta od nepoznatog pošaljioca koja je zatekla pevačicu.

cakana

Cakanu iznenadio poznati fudbaler

Jedne godine sam dobila tortu od nepoznatog pošaljioca. Ustvari on je bio vrlo poznat, naš jedan fudbaler, ne bih otkrivala njegovo ime, ali ja lepšu i ukusniju tortu nisam probala. Ono što me je zamejalo i gadno patosiralo kada je ispričao koliko je tu utošeno jaja– otkrila je Dragica u jednoj Grandovoj emisiji, kada je njena koleginica Zorana Pavić prokomentarisala da je u pitanju neki duhovit fudbaler.

Inače je to naš dobar prijatelj, ali nisam očekivala– dodala je Cakana.

CAKANA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 140 ok
Cakanu iznenadio poznati fudbaler

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana godiama je u skladnom je braku sa suprugom Nebojišom, a nedavno je za Grand otrkila kako je počela njihova ljubav.

– Nešu sam upoznala u periodu kad sam dosta bila sama. Puno sam putovala u tom periodu i nisam imala vremena, jako puno sam radila… Počelo je da se skuplja neko naše društvo i on je tu bio, a u međuvremenu je i Nebojša bio razveden, ali nismo se odmah prepoznali. To je bilo druženje. Pred moj odlazau u Čikago nešto smo se opet našli moje društvo, ali tu je bio i Nebojša i u jednom trenutku me je pitao koliko ostajem, ja sam rekla mesec dana– počela je Cakana i dodala:

Pred polazak sam pravila žurku i rekla sam mu da dođe ako hoće, a ja se sećam šta je meni on tad rekao: „Nisi ni otišla, a ja jedva čekam da se ti vratiš“, mene je to držalo u Čikagu, ali bukvalno ta rečenica. Našao se neko kome sam ja potrebna, ko jedva čeka da se vratim. Mene je to tako držalo da sam ja stvarno jedva čekala da se vratim i kad sam došla otišla sam u jedan restoran na ručak i on je bio tamo– otkrila je za Grand.

BONUS VIDEO- Cakana otkrila zbog čega se još nije udala:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić