SMEH DO SUZA Zorana Pavić tumači saobraćajne znakove: „Ja uvek u ćorsokak“ (VIDEO)

Pre tačno godinu dana pevačica Zorana Pavić je imala udes i od tad je vrlo obazriva u saobraćaju. Ipak, našu ekipu iznenadila je kada je otkrila da je drugačiji vozač od ostalih, budući da ima vrlo zanimljiv način tumačenja signalizacije.

Zorana je pred ekipom Granda priznala da je imala puno pehova u vožnji, ali ne uvek njenom krivicom.

Screenshot 2023 12 05 122802

Imala sam ozbiljan udes gde sam doživela i potres mozga i svašta nešto. Sletela sam i sa puta, ali svi su na broju što je najvažnije-rekla je uz osmeh Zorana i otkrila da je ipak obazriva, mada joj tumačenje signalizacije baš i ne ide.

-Vožnju sam položila iz prve, a testove iz petog. Zašto? Zato što su mi rekli da obrunuto od svoje logike odgovaram, ali oni ne znaju moju logiku, te ja pet puta polagah – objasnila je pevačica, a onda počela da tumači saobraćajne znakove, što je našu ekipu ostavilo bez teksta.

Screenshot 2023 12 05 122807

Em što Zorana ima vrlo specifičan način tumačenja znakova, em je bila toliko iskrena da nas je nasmejala do suza, a verujemo da ni vi nećete ostati imuni na njen humor.

-Od toga gde ćeš skrenuti zavisi ostatak života. Često sam skretala u levo, u pogrešan smer, ali ipak sam nastavila. A o ćorsokacima da ti ne pričam, ćorsokaka na sve strae. Umesto stop, da sačekaš kao čovek, ja uvek u ćorsokak, jednosmerna u suprotnom smeru – priznala je Zorana uz osmeh, a kako tumači saobraćajne znakove pogledajte u videu na početku teksta.

Screenshot 2023 12 05 122939 1
Screenshot 2023 12 05 122924

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. A.