„Krenula sam u totalno pogrešnom smeru“ Zorana Mićanović napravila DRASTIČNU PROMENU: „Vratila sam se na pravi put“

ZORANA MICANOVIC ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 7 ok
Zorana Mićanović napravila promenu, evo o čemu se radi!

Kažu da je estrada mala bara puna krokodila, a popularna zvezda Granda Zorana Mićanović sa samo sedamnaest godina kročila je u javni svet.

Svesna da je mlada i neiskusna, Zorana nije krila da je negativni komentari, posebno na račun fizičkog izgleda, veoma pogađaju.

ZORANA MICANOVIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 59 ok

Zorana Mićanović napravila promenu

Upravo zbog toga je usred emisije skinula šminku i rešila da svoj fizički izgled drastično promeni.

-Dosta stvari se promenilo, ali mislim da sam ja ostala prirodna i normalna. Malo sam se promenila u vizuelnom izgledu od tada, skratila sam kosu i nokte. Sada nosim zatvoreniju garderobu i koristim manje šminke. Želim nekako da izgradim malo drugačiji imidž. Mislim da sam krenula u totalno pogrešnom smeru, ali sad smatram da sam se vratila na pravi put – rekla je Zorana za Grand tvrdeći da je slava i popularnost nisu promenili.

ZORANA MICANOVIC NNK SNIMANJE 16032023 FOTO MUNJA 24 ok

Osim promene u imidžu Zorana je rešila da okrene novi list i kada su u pitanju njene nove pesme te je umesto brze i vrcave numere, nedavno snimila baladu.

Do sada sam pokazivala tu svoju vrcavu stranu, ali smatram da je pravo vreme da imam baladu. Htela sam da snimim takvu pesmu i pokažem svoje pravo pevačko umeće – poručila je za Grand.

Podsetimo, Zorana je nedavno otkrila da je o sebi čitala brojne komentare, ali i da je najviše pogodio onaj da izgleda kao baba.

-Stvarno su počeli da me nerviraju ti negativni komentari, kako ja ne smem da se pojavim bez šminke, kako izgledam kao baba sa trideset i pet godina. Kao prvo ja ne smatram da su žene od toliko godina babe, to pod jedan, a drugo ja jednostavno volim da se šminkam i možda nekada znam da preteram, ali nemam taj problem da se pojavim u emisiji kao što sam i obećala, bez šminke, trepavica i noktiju- rekla je pevačica nedavno.

27f61e1759a548b6e76ce8221d70e39bd95c8235

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović