Milica Pavlović otkrila za koju pesmu su joj govorili da ne snimi, a postala je veliki hit: „Onda su svi promenili mišljenje“

Milica Pavlović zamalo nije snimila Šećeru
Milica Pavlović zamalo nije snimila Šećeru

U susret spektaklu koji će održati 23. decembra u Beogradu, Milica Pavlović otkrila za koju pesmu su joj govorili da ne snimi, a koja se proslavila kao veliki hit na njenom albumu „Posesivna“.

Iako se ova numera gotovo odmah izdvojila jer je bila drugačija, Milica je ispričala da su je mnogi savetovali da ipak na album stavi drugu pesmu.

MILICA PAVLOVIC NNK SNIMANJE 19102023 FOTO FILIP 3 ok

Milica Pavlović zamalo nije snimila Šećeru

Nikada neću zaboraviti kada sam prvi put čula demo pesme „Šećeru“ zalepio mi se za srce. Znala sam odmah da je to moja pesma, ali drugi nisu mislili tako. Dok sam radila „Posesivnu“, sarađivala sam sa mnogim autorima, obišla sam mnogo muzičkih studija i više od 100 numera je bilo u igri za taj album. I ja sam svima pričala da imam jednu magičnu pesmu, ali niko nije verovao u nju– počela je Pavlovićeva koja se jedva izborila sa oprečnim mišljenjima.

Ubeđivali su me da je obična „filer“ pesma, da je bolje da umesto nje na album stavim neku pesmu koja ima potencijal da postane hit, da se ona nikome neće dopasti i da će proći nezapaženo. I znala sam da greše jer sam ja negde u svojoj glavi čula kako će pesma zvučati kada je ja otpevam i kada napravimo neke izmene– rekla je seksi senjorita koja je ipak poslušala svoj osećaj.

milica pavlovic 37 ok 1
Milica Pavlović zamalo nije snimila Šećeru

I nije bitno da li sam bila u pravu, ali ova pesma je proradila tek kada smo snimili performanse- tada su svi odjednom promenili mišljenje i bili u fazonu da im pesma zvuči sveže i originalno kao budući hit. Iskreno, ja sam neko ko se preispituje kada čuje tuđa mišljenja, ali mi je drago što se oko ove pesme nisam dala jer da sam slušala savete drugij sigurno je ne bih snimila-otkrila je u objavi na svom Instagramu.

BONUS VIDEO- Milica Pavlović progovorila o emotivnom partneru:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić