Cakanu suprug osvojio jednom rečenicom koja joj je promenila sudbinu: „Jedva sam čekala da se vratim“

CAKANA ZGS SNIMANJE 19042023 FOTO FILIP 140 ok

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana godiama je u skladnom je braku sa suprugom Nebojišom, a na njihovoj ljubavi i međusobnom poštovanju mnogi im zavide. Pevačica se sada prisetila kako je ljubav sa Nebojšom počela i kojom rečenicom ju je osvojio.

– Nešu sam upoznala u periodu kad sam dosta bila sama. Puno sam putovala u tom periodu i nisam imala vremena, jako puno sam radila… Počelo je da se skuplja neko naše društvo i on je tu bio, a u međuvremenu je i Nebojša bio razveden, ali nismo se odmah prepoznali. To je bilo druženje. Pred moj odlazau u Čikago nešto smo se opet našli moje društvo, ali tu je bio i Nebojša i u jednom trenutku me je pitao koliko ostajem, ja sam rekla mesec dana – rekla je ona u emisiji „Iz profila“ i dodala:

a064129f41fa4a8c371a17d96ff5ca5507884edb

– Pred polazak sam pravila žurku i rekla sam mu da dođe ako hoće, a ja se sećam šta je meni on tad rekao: „Nisi ni otišla, a ja jedva čekam da se ti vratiš“, mene je to držalo u Čikagu, ali bukvalno ta rečenica. Našao se neko kome sam ja potrebna, ko jedva čeka da se vratim. Mene je to tako držalo da sam ja stvarno jedva čekala da se vratim i kad sam došla otišla sam u jedan restoran na ručak i on je bio tamo.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić