Login/Registracija

Buran ljubavni život Goce Božinovske: Pevačicu voleli i opasni momci i filozof

Zbog lepte i harizme koju poseduje, pevačica Goca Božinosvka godinama važi za jednu od najpoželjnijih žena sa naše estrade.

Kroz ceo život su se pratile i burne ljubavne avanture, iza sebe ima dva braka i nekoliko ljubavnih veza za koje javnost zna. Kao prava zavodnica znala je da slama srca muškaraca, a ni neki pevači sa naše estrade nisu ostali imuni na njen šarm.

Pevačica se prvi put udala za čuvenog tekstopisca i kompozitora Radeta Vučkovića, a iz braka sa njim ima ćerku Jelenu koja se takođe bavi pevanjem.

Nakon razvoda od Radeta, Goca se udala za žestokog momka iz Surčina Zorana Šijana, sa kojim ima sina Mirka i ćerku Zoranu, a nedavno je dobila unuka koji nosi ime po pokojnom dedi. Inače, Zoran Šijan je tragično izgubio život, a pevačica je posle njegovog ubistva ostala sama sa troje dece.

Takođe se u medijima spekulisalo da je Božinovska jedno vreme bila u vezi sa još jednim opasnim momkom Nebojšom Tubićem Žapcem, ali ona nikada javno nije govorila o ovoj vezi.

Instagram

Osim ovih ljubavi, sprecifična i posebno interesantna bila je njena veza sa jednim poznatim filozofom. Iako ta ljubav nije dugo potrajala, Goci je ta veza ostala u lepom sećanju.

Za ovu vezu sa filozofom postoji jedna priča koju je nedavno u medijima ispričala njena koleginica Zlata Petrović, a to je nasejalo do suza sve.

Instagram/gocabozinovska

Naime, Zlata je u jednoj emisiji nazvala filozofa ludakom, a priznala je da nikako nije mogla da zamisli da je njena drugarica u ljubavi sa čovekom koji se bavi potpuno suprotim zanimanjem od njenog.

Ovu priču možemo samo zaključti rečima da je Goca bila i ostala prava zavodnica, da i danas čak i mlađi muškarci uzdišu za njom.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković