Login/Registracija

„Bila sam meta zadirkivanja“ Sanja Vučić trpela je vršnjačko nasilje, evo i zbog čega

Zgodna pevačica Sanja Vučić, bivša članica ženskog tria „Hurricane“ koji je žario i palio samo new samo svojim pesmama već i stasom, otkrila je da je imala višak kilograma kao mala, zbog čega su je deca u školi zadirkivala, ali je istakla i da da je umela da se odbrani.

Nikada se zbog toga nije tukla, niti je imala fizičke obračune, ali joj svakako nije prijalo vršnjačko nasilje.

-Deca znaju da budu mnogo surova, jer nisu svesna koju štetu čine. Bila sam dete sa viškom kilograma i time bila meta zadirkivanja. To nikada nije prelazilo granice verbalnog, nije bilo fizičkog obračunavanja. Moja majka je išla do krajnjih granica da se zauzme za mene – priča Sanja, pa objašnjava kako je to izgledalo:

-Od profesora,psihologa, direktora, roditelja, pa i sa mojim vršnjacima sa kojima bih eventualno imala problem. Ali u isto vreme me je vaspitavala da kao i ona mogu da stanem u svoju odbranu i da ne treba ništa da trpim – rekla je pevačica za Informer, koja je i danas u kontaktu sa vršanjacima iz škole.

-Danas kada se na to osvrnem, nije ostavilo posledice na moje ponašanje. U divnim sam odnosima sa svim drugarima iz škole i krivo mi je što današnja deca ne mogu u potpunosti to da iskuse – zaključila je Sanja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić