Login/Registracija

Snežana Đurišić iskreno o odnosu sa kolegama iz žirija: „Boriću se na svoj način“ (VIDEO)

Kako se bliži kraj još jedne sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, tako članovi žirija kuju planove za leto.

Osmorka ima puno zakazanih nastupa na letnjim turnejama, a Snežana Đurišić je za Grand otkrila da li će narednih meseci biti vremena i za odmor.

-Ja u poslednjih desetak godina kombinujem, radim, ali i odem negde da se malo odmorim – rekla je Snežana za Grand.

Mnogi tvrde da je legenda narodne muzike rekorderka po broju održanih koncerata na trgovima širom Srbije i regiona, a u planu su i u narednom periodu takvi koncerti.

-Ne znam da li sam rekorderka, ali ako je tako drago mi je. Vrlo rado odem u svaki grad u koji me pozovu kada je u pitanju trg, to je jedno divno druženje sa ljudima koji dođu tu, jedno opštenarodno veselje. Mi živimo u teškim vremenima, živimo u vremenu koje nije za pohvaliti se. Mislim da tom narodu treba dati dobru muziku i nešto što će da ih malo uveseli, ili da ih u tih sat, dva otkloni od briga, sekiracije, to je prosto sevap. To je korisno, lepo, pametno, muzika je most ljubavi, pozitivne energije, veselja – istakla je pevačica.

Kako se bliži finale, tako su strasti među članovima žirija u „Zvezdama Granda“ sve uzavrelije. Snežana priznaje da uvek stoji uz svoje kandidate, ali i odgovori kolegama kada misli da je to neophodno.

-Meni to nije problem da odbrusim, ali nekako puno smo truda uloži u ove kandidate i kada stignu do kraja tako nazovi, onda smo malo možda i previše osetljivi. Kada se upute kritike za koje smatramo da nisu relevantne u tom trenutku, onda tu dolazi do do borbe mišljenja, ja bi to tako nazvala. Ja se nikada sa kolegom neću posvađati zbog kandidata, ali ću se boriti na svoj način, to je definitivno – kaže ona i otkriva da li je nekada kada je pogledala neki deo iz emisije pomislila da je mogla drugačije da reaguje:

-Ne, ja vrlo vodim računa, ako impuslivno odreagujem onda to tako treba. Mislim da to nije uvek pametno i kad god mogu zaustavim, ali ne ostajem dužna. Odgovorim onako kako to treba i ako treba, ako se desi ta impulsivnost onda to nešto što je prirodno izašlo iz mene i to je tako. Bitno je da ne govorim nešto iza čega ne mogu da stanem, sve što kažem stanem iza toga.

U videu pogledajte šta je još Snežana rekla pred Grandovim kamerama.

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić