Login/Registracija

„Voli da me svlači, ali i da me oblači“ Sanja Vučić prvi put otkrila detalje iz života sa dečkom, kod koga se nedavno i uselila

Pevačica Sanja Vučić, koja je na početku „Hurricane karijere“, već neko vreme je zaljubljena u Nenada Cicmila, vlasnika noćnog kluba s kojim je nedavno počela da živi.
Sada je pevačica otkrila i da njen partner ima više stila od nje, ali i veći garderober.

-Novi dečko voli da me svlači, ali i da me oblači! Ima više garderobe od mene i savetuje me šta da obučem – rekla je Sanja i otkrila da se sa njim često savetuje oko izgleda.

-On je uglavnom stilizovaniji od mene! Zna bolje da se obuče, tako da se često savetujem s njim. Voli da me svlači, ali i da me oblači! On ima veći garderober, nećete verovati! Ali počela sam u poslednje vreme i ja da ga punim stvarima koje nosim na nastupima, a i onim za svakodnevni život. Trudim se da jednu odevnu kombinaciju ne ponavljam i da u tom smislu uvek budem na visini zadatka. Imam sreću što mi je najbolja drugarica i stilistkinja, tako da možemo svakog dana da razmišljamo o kombinacijama – ispričala je Sanja za Informer.

Kako se sve češće u medijima i na događajima pojavljuje sa novim dečkom, pevačica je za Grand otkrila i da li se njen izabranik navikao na šou-biznis.

-Nije baš da se svuda pojavljuje, ponekad samo (Smeh). Nije se navikao na šoubiznis i neće. Možda se nekada i pojavi, ali ne voli da se eksponira na taj način i ja to razumem. On ne želi da se pojavljuje u medijima, a ja to pozdravljam i zahvalna sam mu na tome – zaključila je Sanja za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić