Login/Registracija

Neverica! Žena Darka Lazića kida kako peva, publika potpuno zbunjena (VIDEO)

Da je Darko Lazić jedan od najboljih pevača na javnoj sceni postalo je jasno još od kada je trijumfovao u takmičenju „Zvezde Granda“, ali da njegova sadašnja supruga Katarina peva je informacija koja je šokirala mnoge.

Iako se ne bavi ovim poslom po svemu sudeći Kaća je vešto skrivala svoj talenat, a na promociji novog albuma svog muža rešila je da se lati mikrofona i pusti glas.

Reakcije prisutnih pokazale su da se ovakvom talentu niko nije nadao, a dok je pevala čuveni hit Goce Tržan „Zaplači“ svi su je netremce posmatrali.

Kaća nije skidala osmeh sa lica, a Darkovi gosti njeno izvođenje pozdravili su gromoglasnim aplauzom.

Na kraju joj se i suprug pridružio te je sela kod njega u krilo i sa njim uglas zapevala.

Podsetimo, Darko Lazić objavio je novi album pod nazivom „Sve mi smeta“, a gala promociju na kojoj je okupio prijatelje i brojne kolege održao je u jednom prestoničkom restoranu.

-Ja nisam neki govornik, ne znam puno da pričam, tu sam da pevam. Moram da iskoristim priliku da se zahvalim nekim ljudima, odnosno da pozdravim sve vas koji ste došli večeras. Ja bih pre svega da se zahvalim meni najbitnijoj osobi, a to je moja majka i da pozdravim mog sina Alekseja koji je tu i da se zahvalim mojoj supruzi Katarini – rekao je ponosno Lazić nakon čega je počela žurka koja je trajala da do kasnih večernjih sati.

Sve detalje Darkovog slavlja pogledajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: F. Pavlović/Printscreen,
Autor: J. Jović