„Šta je problem?“ Ljupka Stević raskrinkala pevače zbog bakšiša: „Mršte se zbog 1.000 dinara“ (VIDEO)

Pevačica Ljupka Stević oduvek je važila za direktnu i otvorenu osobu, bez dlake na jeziku, a sad se je za Grand progovorila o bakšišu i žestoko potkačila kolege.

Ona je u razgovoru za Grand prokomentarisala novi muzički talas i istakla da društvene mreže imaju veliki uticaj na današnju popularnu muziku.

Ljupka Stevic 2

-Ne pratim mnogo mlađu scenu, ali primećujem da je puno TikTok uzeo maha, sad imamo mnogo TikTok zvezda. Ja sam pokušala da snimam za tu mrežu, ali teško mi ide. Po prirodi sam vesela i svašta nešto mogu da napravim, ali mi puno vremena taj TikTok oduzima. Stastasale su nove generacije i iskreno mnogo toga mi se ne dopada kako u muzici, tako i ovako, ali ima nešto i što podržavam. Ali hajde…Mislim da na estradi ima mesta za sve i treba nam mlađi kadar koji će da osveži našu scenu – istakla je Ljupka čiji su snimci sa nastupa odavno postali viralni na društvenim mrežama.

Iako je često usnimljena sa novcem u rukama na veseljima, zbog čega su je prozvali novom kraljicom bakšiša, ona smatra da to ipak nije.

-Nikada ne bih sebi nadenula takav nadimak i to nije u skladu sa mnom. Ko god da priđe i ostavi 1.000 dinara ili 100 evra, mislim da to daje iz srca i radujem se zbog toga, jer sam zadovoljila dušu tom nekom koji daje pare-rekla je pevačica i dotakla se vrtoglavih cifri koje pevači dobijaju na nastupima.

Ljupka Stevic 4

Ona je istakla da je jedna od retkih koja ume da primi bakšiš, ali i da ga da u kafani, za razliku od nekih njenih kolega koji su samo navikli da dobijaju.

-Ja sam poznata po tome da kada odem u kafanu, iz nje izađem bukvalno bez novca. Mislim da treba da damo da bi nam se vratilo i da je to neka energija koju ljudi prepoznaju. Imamo mi puno pevača koji su sad aktuelni na javnoj sceni, a koji se mršte zbog iznosa. Pa što se mrštiš na tog čoveka ako ti je dao 1.000 dinara, ili dve… Pa nema više, šta je problem? A da je izvadio 500 da li bi uzeo? Cenim svaki dinar koji neko izvadi jer time ceni i poštuje moj posao – istakla je pevačica za Grand.

Ljupka Stevic 3

Ljupka je u razgovoru za Grand priznala da joj se ništa novo ne dešava na emotivnom planu, a otkrila je i zašto je se muškarci plaše.

-Moji partneri me se plaše ako naprave neki gaf, a ja to volim sve da postavim na svoje mesto. Argumentovano mu stavim do znanja da je greška napravljena i da se više ne ponovi, i to mi je uvek polazilo za rukom. Kad god sam planula uvek je nakon toga sve bilo u redu, dok ako sam blaga što inače jesam, onda prosto nema efekta. Mislim da je suština da im na jedan pravi način kažem šta mi smeta. Bude to kao kada nastavnica na času malo podvikne – objasnila je Ljupka, čiji intervju možete da pogledate u videu na početku teksta.

Ljupka Stevic 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: V.Brusin