„Bio je jako pijan i unosio mi se u lice“ Barbara Bobak otkrila strašne detalje: „Vitlao je pištoljem“

barbara bobak đak generacije

Pevačica Barbara Bobak vrtoglavnu popularnost stekla je poslednjih meseci, kako na Tiktoku tako i van njega, a ista ne jenjava.

Atraktivna pevačica gostovala je u jednoj emisiji i progovorila o svojoj sujeti, a ponovo se dotakla Jami.

-Čula sam za ovo, poslali su mi, ali tu mog imena nema. Da li je stvarno mislila na mene ili nije ne znam, žao mi je ako se ona tako oseća, mislim da je bez veze da neko ko ima toliko godina karijere tako priča o nekome ko je mlađi, ali joj ne zameram. Nisam napravila cover od njene pesme, samo sam je otpevala na nastupu, a autorska prava su plaćena svim izvođačima – rekla je Barbara.

BARBARA BOBAK ASMM SNIMANJE 31012023 FOTO FILIP 2


Barbara Bobak otkrila detalje jezive scene

Pevačica je prokomentarisala naslov da je pretukla pijanog gosta.

-To je bilo u periodu kada sam radila svadbe. Bio je jako pijan i unosio mi se u lice. Ja sam neko ko ne da na sebe i to je već svim ljudima vrlo jasno. Mislim da ako je neko došao da ti ulepša slavlje, da svira i peva, nije dužan da trpi tvoje frustracije – ispričala je Barbara za Alo.

BARBARA BOBAK ASMM SNIMANJE 31012023 FOTO FILIP 10

Bobakova je otkrila i koja joj je neprijatna situacija ostala upamćena:

-Nisam imala ekstremno neprijatnih situacija, ali bilo je situacija da neko vrti pištoljem. Ja se samo trudim da ispoštujem ljude koji su me zvali, a neko ko rešava neprijatne situacije, uvek postoji – otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO: Barbara Bobak – Splet pesama – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić