Barbara Bobak besna na muškarce, brutalno im uzvratila na prozivke: „Možete da budete jedni sa drugima“

Barbara Bobak besna na muškarce
Barbara Bobak besna na muškarce

Barbara Bobak besna na muškarce, javno im odgovorila na prozivke koje upućuju ženama jer ne ispunjavaju njihove kriterijume.

Pevačica se oglasila na svojim društvenim mrežama, i očitala im lekciju zbog čega su je fanovi podržali.

a15762dd15a1fec796e834d73258316597c9bbc7

Barbara Bobak besna na muškarce

Videla sam gomilu videa gde neki muškarci pričaju šta žena ne sme ili sme ili kako žena treba ili ne treba da se ponaša, kako su žene ovakve ili onakve pa sam htela da ih pitam- Da li vi znate da možete da budete i jedni sa drugima isto? – počela je Bobakova i dodala:

Ako već žene toliko ne ispunjavaju vaše kriterijume vi možete da budete i sa muškarcima, biti gej je okej samo se nemojte stresirate previše– završila je pevačica.

29212ab9ede487b86c90fac317a51f87fc7b6382

Barbara je za Grand otkrila šta očekuje od muškarca.

– Mislim da bi muškarac trebao da bude ponosan na to da njegova partnerka bude jednako jaka kao on i da ne zavisi od njega i da im faktor posla i uspešnosti ne igra nikakvu ulogu u njihovom odnosu. Muškarci koji se plaše jakiš žena su slabići, oni mene ne interesuju, neka se plaše– objašnjava Bobakova koja smatra da žene treba da se suprotstave bilo kakvom obliku kontrole.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Barbara Bobak- splet:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić