Login/Registracija

Danica Krstić prvu bračnu noć provela sama: „Ostao je sa mojom kumom, nije me bilo“ (VIDEO)

Danica Krstić nakon svadbe otvorila je dušu za Grand i šokirala je detaljima iz prve bračne noći.

Danica će ovu godinu svakako pamtiti po najlepšem danu kada je izgovorila sudbonosno „da“, a uprkos venčanju, Danica je u razgovoru za Grand otkrila da je kod nje sve i dalje nepromenjeno.

-Apsolutno se ništa nije promenilo jer sam sa suprugom živela već 4 godine zajedno. Dugo se znamo, i to posmatram kao papir, ali bio je red, trebalo je da se pravi žurka, a mi Srbi volimo velika veselja. Morali smo da napravimo jednu veliku žurku za porodicu i prijatelje – rekla je Danica za Grand.

Danica Krstić nakon svadbe

Pevačica je naglasila da se zapravo udala kako bi mogla da napravi žurku.

-Pa kako drugačije? Šalu na stranu, Nikola i ja smo inače jako opušteni privatno i ne opterećujemo se mnogo zbog tih stvari, ali zbog porodica. Ja sam jedinče, ali mnogo volim žurke. Nemam često priliku da budem na njima, ali volim i da ih organizujem. I lepo smo se proveli – priznala je.

Danica Krstić nakon svadbe
Danica Krstić nakon svadbe šokirala

Danica će sigurno dugo pamtiti sjajnu atmosferu sa svog velikog svadbenog veselja, ali i po jednom neugodnom osećaju na kraju večeri.

-U suštini pamtim samo to da je bila dobra žurka jer sam trčala na sve strane oko gostiju i kolega. NIsam mogla da se skrasim i da uzmem da đuskam ili da se zezam na podijumu već smo morali da ispoštujemo i protokol, sad se smej, sad se slikaj, sad ide venčanje. BIo je veliki nered u mojoj glavi, ali znam da su me noge bolele jedno sedam dana posle venčanja od đuskanja, skakanja i letenja na sve strane. Samo mi je bitan taj osećaj da nam je svima bilo prijatno, veselo i zabavno – ispričala je Danica za Grand.

S obzirom da je prezadovoljna provodom na svadbi, Danica je najavila organizovanje još jedne zabave u martu.

-Kada budu Mladenci, tada pravimo još jednu žurku – rekla je pevačica kroz osmeh.

Danica Krstić nakon svadbe
Danica Krstić nakon svadbe šokirala

Ona je opisala i kako je pre više godina planula ljubav između nje i sadašnjeg supruga Nikole.

-Sve se desilo sasvim slučajno, upoznao nas je zajednički drug. Zapravo izašla sam sa drugom iz detinjstva posle mnogo godina na piće i on je odjednom upitao da li može da nam se pridruži jedan njegov drugar. Pristala sam, kad ulazi frajerčina. Mislila sam da je promašio hodnik. Tako da se ja zaljubim na prvi pogled, a na kraju se ispostavilo da se i on zaljubio na prvi pogled. Krenuli smo da se dopisujemo preko Instagrama već sutradan, otišli smo na prvi dejt i zaljubili se definitivno. I evo, stig’o papir – ispričala je pevačica.

Danica Krstić nakon svadbe
Danica Krstić Prva bračna noć nije za brojanje para

Danica Krstić Prva bračna noć nije za brojanje para

Danica je prvu bračnu noć po sopstvenom priznanju prespavala, a otkrila je i šta je radio njen muž.

-Kako sam došla kući, ja sam skinula šminku, razmontirala se i zaspala. On je ostao sa mojom kumom. Oni su bili budni do 4 ujutru, ja do 2, kao nije me bilo… Gazila sam prethodno po petama jer stopala nisu postojala – priznala je Danica uz smeh i istakla da nije bilo ni brojanja novca, tradicionalnog novog sprskog svadbenog običaja:

-Ne, ja sam rekla da to ne dolazi u obzir. To možemo da radimo samo kad se ja odmorim. Uostalom, nismo ni pravili svadbu radi novca, već radi provoda.

BONUS VIDEO: Danica Krstić – Svadba

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić