Login/Registracija

Sofra sa devojkom oduvao svećice na rođendanskoj torti! Ovo je lepa doktorka koja je osvojila harmonikaševo srce (FOTO)

IMG 7b5489d39e86a48483ddf18bb9d3d127 V

Aleksandar Sofronijević sinoć je organizovao žurku povodom 40. rođendana na kojoj je okupio pola estrade, kao i svoje najbliže članove porodice i prijatelje.

Među posebnim zvanicama bili su Sofrini roditelji, kao i nova devojka koju je do skoro skrivao od medija.

IMG edf2b4dd0b8a5ad22cec2ee8a5a76228 V 1

Iako je u početku zabavljanja pokušavao da sakrije ljubav sa mladom doktorkom, na svom jubilarnom rođendanu rešio je da konačno predstavi svoju lepšu polovinu.

Koliko je njihova veza ozbiljna svedoči i to što je upoznao sa roditeljima i što je baš u njihovom društvu oduvao svećice na velikoj rođendanskoj torti.

IMG 1b34e8dc1bf819696fa8a38c14613bb6 V

Podsetimo, pre mlade doktorke harmonikaš je bio veren sa Grandovom voditeljkom Sanjom Ćulibrk koja se nakon raznoraznih medijskih spekulacija o razlozima raskida oglasila za Grand.

Iako sam godinama u medijima, znate da nisam neko ko voli ovaj vid medijske pažnje, pa svoje ljubavne izbore ne doživljavam kao pijacu i da treba svako sve da zna. Ja nisam želela da objavim ni da smo vereni, tako da ne znam zašto bih tek komentarisala ovo – poručila je Sanja za Grand.

BONUS VIDEO: Koncert Aleksandra Sofronijevića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand