Login/Registracija

Barbara Bobak oplela po kolegama: „Ko god da radi to, on je đubre“ (VIDEO)

cb19c42c71725d7da13a9fa4825576afa203798a

Pevačica Barbara Bobak trenutno je jedna od najtraženijih na terenu, a nosi i titulu jedne od „kraljice bakšiša“ – jer prosto ima tu moć da ljudima izvlači novac.

Barbara Bobak oplela po kolegama

Barabra je, naime, često angažovana i na privatnim slavljima, a sada je u jednom intervjuu otkrila i da nikada nije zadržala bakšiš koji je dobila od gostiju, već da isti daje svojim muzičarima.

10401052f4e6b94820a3932dde8ae9eaa958a650

– Nikada nisam uzela bakšiš, sve ostavim muzičarima da podele, smatram ko god to da ne radi je prokleto đubre jedno, ti ljudi imaju dnevnice, a pevači uzimaju na hiljade i hiljade evra i ako tebi na tvojih 6.000 evra treba i tih hiljadu – evo ti! – rekla je, prenosi Mondo.

Podsetimo, Barbara je otkrila jednom prilikom čime se bavila pre nego što je uplovila u pevačke vode.

– Potičem iz jedne obične, normalne porodice. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, odlikaš u srednjoj, gimnaziji. Dugo sam radila kao kopirajter za jednu australijsku firmu jer sam se trudila da već od 18. godine ne budem roditeljima na teretu i postanem samostalna. Radila sam i u jednoj teretani pre nego što sam počela da pišem te članke na engleskom jeziku. Želja za pevanjem se javila slučajno kada sam videla objavu na društvenim mrežama jedne drugarice koja je pevačica. Ja sam uvek lepo pevala, ali sam se stidela i snebivala da pevam pred drugima. Sedela sam u tom momentu sa drugarima sa fakulteta kada sam to videla. Inače, studirala sam programiranje.

BONUS VIDEO – Barbara Bobak Miks Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.M.