Ajša Kapetanović PRIZNALA: „Hteli su da me SROZAJU“

Nakon razvoda, nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Ajša Kapetanović donela je drastične odluke i napravila velike promene, a jedna od njih je i boja kose, pa je od zanosne crnke prešla u atraktivne plavuše.

-Ima nekih pevačica koje drže imidž baš na jednoj boji kose, ali ja volim da menjam – kaže ona i priznaje da je od onih žena koje nisu uvek zadovoljne svojim izgledom.

-Imam neka dana kada se probudim i kažem kako sam lepa nema niko lepši, a nekad se probudim da se ne mogu pogledati. Uvek ja izgledam isto, ali to sve zavisi od psihe tog dana – iskrena je Ajša.

528d851da62af7321bdee0e3a7109f55250c7ff1

Ona se nedavno razvezla, pa su se u medijima samo nizali naslovi na tu temu. Ajša je samo jednim oglašavanjem stavila tačku na sva nagađanja i otkrila razlog kraha njene ljubavi.

-Ja mislim da se zaustavila priča, ne znam da li je to zbog moje objave ili ne, ali je tako. Možda se neko opametio ili uplašio ne znam – priznaje pevačica i govori kako je na svojoj koži osetila da neko želi preko nje da stekne popularnost.

400b1eb0d0bfcaf9f11a23b58f94d5b48e8ee9f3

-Ne samo za ovu priču, nego uopšte, jednostavno žele mene da srozaju, da bi se ono osećali lepše ili bolje, šta već.

Svoju karijeru je počela u „Zvezdama Granda“ i još tada je naučila da ne može svakome da se svidi i da je negativni komentari ne pogađaju.

-Kada sam se takmičila bila sam jako mlada, tada su me svi štedeli. Čim sam malo porasla, počeli su negativni komentari, što je normalno, ali obzirom da je tako rano počelo ja sam se već navika – rekla je Ajša za Grand televiziju.

Foto: Z.K.Mjunja/Instagram/youtube,
Autor: A. Milinković