VIKI O DETALJIMA RENOVIRANJA CECINE VILE NA KIPRU: „Sada će njena kuća imati preko 600 kvadrata“

Svi znamo da se pevačica Viki Miljković par godina unazad pored pevanja uspešno bavi i privatnim biznisom, odnosno prodajom luksuznih stanova.

Nedavno se u medijima pojavila vest da je ona biznis sa nekretninama proširila i na druge kontinete, a Viki otkriva šta je zapravo istina.

-Nisam stigla da pročitam te naslove, ne znam na šta su tačno mislili. Naš biznis funkcioniše i radi već godinu i po dana, možda se misli što smo otvorili firmu u Istanbulu, to smo nedavno pre mesec dana otvorili – kaže pevačica.

816f242b76f5906aa7e97448b488bd40850e8684

Ono što sve zanima jeste renoviranje Cecine vile na Kipru, a radove izvodi upravo firma Viki Miljković. Pevačica ističe da je kumi dala jedan predlog i da su se brzo dogovorile oko izgleda i dizajna.

-Sada se trenutno radi građevinski projekat. Unutrašnjost, odnosno dizajn smo završili odavno i treba samo da se uradi jedna velika rekonstrukcija. Sada će njena kuća imati preko 600 kvadrata, to je jedan jako veliki zahvat. Kada sam razgovarala sa Cecom i Lidijom došli smo do zaključka da će verovatno ići sve ispočetka – rekla je Viki za Grand televiziju.

Foto: Z.K.Mjunja,
Autor: A. Milinković