NIJANSE PRESUDILE: Od jednog takmičara se opraštamo, drugog gledamo u narednom krugu

I ove nedelje talentovani veterani briljirali su na sceni šoua „Nikad nije kasno“, čime su ostvarili svoje davnosanjane snove da se ostvare u muzici i pevaju pred milionskim auditorijumom. Ipak, samo najboljima, po oceni žirija, pošlo je za rukom da i dalje sanjaju svoj san i plasiraju se u dalji tok takmičenja.

I publika kraj malih ekrana je imala ulogu sudije u šouu veterana i odabrala svog favorita za dalji nastavak popularnog takmičenja.

U 48-časovnoj borbi koja se odvijala na Fejsbuk stranici „Nikad nije kasno“ učestvovali su Predrag Davidović iz Beograda i Nermin Kalić Nero iz Berana, koji nisu uspeli da se direktno plasiraju u drugi krug, a samo jedan od njih dobio je šansu da se ponovo pojavi na velikoj sceni.

0A0A5907 2

Po odluci publike to je Nermin koji je osvojio 53,9 posto glasova Fejsbuk publike, dok je Predarg sa 46,1 odsto podrške napustio takmičenje.

0A0A5820 1

Nerminu čestitamo na prolasku, a Predragu želimo puno sreće u daljem bavljenju muziku i poručujemo da nikad ne odustane od svojih snova, jer nikad nije kasno.

glasanja 1
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić