Login/Registracija

NIJANSE PRESUDILE: Od jednog takmičara se opraštamo, drugog gledamo u narednom krugu

I ove nedelje talentovani veterani briljirali su na sceni šoua „Nikad nije kasno“, čime su ostvarili svoje davnosanjane snove da se ostvare u muzici i pevaju pred milionskim auditorijumom. Ipak, samo najboljima, po oceni žirija, pošlo je za rukom da i dalje sanjaju svoj san i plasiraju se u dalji tok takmičenja.

I publika kraj malih ekrana je imala ulogu sudije u šouu veterana i odabrala svog favorita za dalji nastavak popularnog takmičenja.

U 48-časovnoj borbi koja se odvijala na Fejsbuk stranici „Nikad nije kasno“ učestvovali su Predrag Davidović iz Beograda i Nermin Kalić Nero iz Berana, koji nisu uspeli da se direktno plasiraju u drugi krug, a samo jedan od njih dobio je šansu da se ponovo pojavi na velikoj sceni.

Po odluci publike to je Nermin koji je osvojio 53,9 posto glasova Fejsbuk publike, dok je Predarg sa 46,1 odsto podrške napustio takmičenje.

Nerminu čestitamo na prolasku, a Predragu želimo puno sreće u daljem bavljenju muziku i poručujemo da nikad ne odustane od svojih snova, jer nikad nije kasno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić