Login/Registracija

Pevač proslavio 19 godina ljubavi, a sad se prisetio najvažnijeg dana

Nekadašnji finalista šoua „Nikad nije kasno“, Zoran Stojanović Poštar danas ima veliki razlog za slavlje, jer upravo danas slavi godišnjicu braka sa suprugom Draganom.

Od dana kada su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav prošlo je tačno 19 godina, a najvažnijeg dana i najbrže odluke u životu prisetio se na Fejsbuku.

-𝟏𝟏.𝟏𝟎.𝟐𝟎𝟎𝟑. 𝐃𝐚 𝐥𝐢 𝐭𝐢...? 𝐃a! – napisao je pevač u opisu fotografije sa venčanja, što je na naišlo na oduševljenje njegovih fanova i prijatelja.

Usledile su čestitke za godišnjicu braka uz želje da zauvek ostanu tako srećni i zaljubljeni kao prvog dana.

Inače, Zoran i Dragana imaju dve ćerke, a tokom učešća u „Nikad nije kasno“ pevač je često isticao da su mu one najveća podrška u životu i bavljenju muzikom.

Podsetimo, Zoran danas živi u Beogradu, a rođen je u Rogatici. Ono što je zanimljivo jeste da je Stojanović rođen bez nadzora lekara, pa su ga tetke ostavile u lavoru misleći da nije živ. Međutim, on se oglasio i dao znake života, te je bilo suđeno da preživi.

Ali tu nije kraj. Zoran je više puta bio u životnoj opasnosti počevši od davljenja u moru do teške povrede noge koja ga je odvojila od scene na punih pet godina.

Pojavljivanjem u „Nikad nije kasno“ ostvario je svoj san da postane afirmisani pevač, a nakon takmičenja snimio je i prvu pesmu u karijeri.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić