ISPLIVALA FOTKA KEMIŠA I VESNE ZMIJANAC DOK SU BILI U BRAKU: Ljubav nije potrajala, a na svadbi im pevala Zorica

Njihova ljubav planula je početkom osamdesetih, a svoje emocije tada mladi par nije krio.

Pevačica Vesna Zmijanac i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš bili su u braku tri godine, a na društvenim mrežama isplivala je jedna od njihovih retkih zajedničkih fotografija.

Iako su se razveli posle tri godine braka, i Vesna i Kemiš svojevremeno su govorili da im je ovaj period života u lepom sećanju.

Za nju su to bile lepe godine, iako je Kemiš bio dobar muž, njihov brak nije imao perpspektivu. Sa njom se složio i harmonikaš, iako su bili mladi, razisli su se civilizovano bez skandala.

Miroljub nije imao nameru više da se vezuje ali u njegov život je ušetala ona. Iako su mnogi komentarisali da je Zorica Brunclik otela Kemiša i da se zato razveo, on je sve to demantovao. Ono što je posebno bili zanimljivo, Zorica je bila gost na svadbi Vesne i Kemiša.

2baad2748bc62a23a7bea34cb589a1f0d2313260

Pevačica je ispričala kako su se njih dvoje upoznali i da to uopšte nije bila ljubav na prvi pogled.

-Kad sam ga srela nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki!– priseća se pevačica.

Iako danas imaju divan i skladan odnos, na početku poznanstva Kemiš je osim harmonici bio posvećen ženama i nije želeo da se veže za onu koja ima troje dece.

scan0011
Z.K.Munja

Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola a oko njega deset lepotica i ja ih pitam šta radite vi sa mojim mužem?- objašnjava Zorica kroz smeh kako je napravila prvi korak iako su tada bili samo kolege i kupila ga za sva vremena.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić