Nakon Prijinog koncerta, Aco Pejović završio u bolnici, otkrio šta se desilo: „Jedva sam izdržao“

Aco Pejović završio u bolnici

Aco Pejović završio u bolnici nakon koncerta Aleksandre Prijović u Zagrebu gde je nastupio kao gost. Iako se ni pre samog početka spektakla nije osećao najbolje, nije želeo da ostavi kumu na cedilu već je gospodski izašao na scenu i otpevao nekoliko pesama.

aco pejovic i prijovic

Aco Pejović završio u bolnici

Moram da vam priznam da sam pre četiri, pet dana bio mnogo loše. To se osetilo kod moje kume na koncertu u Zagrebu. Bio sam u Americi sedam dana, pevalo se dan za danom, što je, onako, malo bezveze bilo dogovoreno. Ne krivim menadžera, ali je, prosto, tako ispalo. Onda sam posle toga svuda išao, kod kume mi je baš teško bilo da se popnem na scenu. Jedva sam izdržao te tri pesme kao gost, posle sam završio u bolnici– ispričao je Pejović za Telegraf.

Aco Pejovic ok FOTO MUNJA 3
Aco Pejović završio u bolnici

Kaže da je bio na infuzijma, i da je već sutradan, posle gostovanja kod Prije imao koncert u Rijeci koji je hteo da prekine.

Bio sam na infuzijama, hteli su da me ostave. Stigao me je umor bio, naprosto. Sutradan sam imao koncert u Rijeci, posle četvrte pesme sam hteo da prekinem. Morao sam posle koncerta dobro da se odmorim.

Aco Pejovic ok FOTO MUNJA 4
Aco Pejović završio u bolnici

Podsećamo Pejović je gostovao i na Prijinom koncertu u Beogradu kada se zahvalio kumi na pozivu, a publici je priznao da je zaplakao kada je počeo koncert.

-Plakao sam kada je krenuo koncert, ako je iko ovo zaslužio to je Aleksandra Prijovićplakao sam iz srca – rekao je on, a onda su zajedno zapevali.

BONUS VIDEO- Aco Pejović i Aleksandra Prijović:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Č.