Kakvo iznenađenje: Pejović izveo Hameta Nalića na binu usred nastupa, pa usledio šou (VIDEO)

aco i hame
Aco Pejović i Hame Nalić

Popularni pevač, Aco Pejović je na svom nastupu izveo na binu nekadašnjeg finalistu muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, Muhameda Hameta Nalića, te su zajedničkom energijom i glasom doveli atmosferu do usijanja.

Aco Pejović i Hame Nalić ukrstili glasove

Pejović je u toku svog nastupa iznenadio i pozvao Muhameda da mu se pridruži na sceni.

Dodji ovamo, ajde, ajde, ostavi telefon. Jedan veliki prijatelj moj i ozbiljan pevač, ajmo jedan veliki aplauz za mog brata Hameta rekao je Pejović, što je Hame prihvatio sa osmehom na licu nakon čega su zajedno zapevali.

385390913 6856875300991629 6555095194243592133 n 1
Aco Pejović i Hame Nalić

Emotivnom numerom „Danka“ raspametili su publiku koja je čuveni hit pevala zajedno sa njima u glas.

Ovaj Pejovićev potez iznenadio je Hameta, te je pevač ovaj video podelio na svom Fejsbuk profilu.

Inače malo ko zna, da se Hame u tom periodu oporavljao od operacija, ali ipak nije mogao da odoli i da se ne pojavi na nastupu Ace Pejovića u Tuzli, o čemu je govorio za Grand.

-U tom periodu nisam radio, napravio sam dužu pevačku pauzu, ali sam bio na koncertu, nisam mogao da propustim Pejovićev spektakl. Kad me je Aco ugledao ispred bine, prozvao me i dao mi mikrofon. Nisam mogao da odbijem, to je zaista prelep gest od njega, tad sam se već uželeo publike – objasnio je Hame, dodajući da tu noć neće zaboraviti dokle god je živ.

https://www.facebook.com/reel/261089212919844

Podsetimo, Hame je pre učešća u takmičenju „Nikad nije kasno“, sarađivo sa mnogim estradnim zvezdama, a kada je trebalo da “zagrize” i u punoj snazi započne solo karijeru, doživeo je infarkt, nakon čega mu je ugrađen prvi bajpas. Nakon toga usledio je drugi bajpas, a danas živi sa čak četiri bajpasa.

Ipak da je veliki borac, dokazao je kada se prijavio za Žikin muzički šou i svojim talentom oduševio milionski auditorijum.

d9b9d4239d29d41c0b7f2923da4a5ffc257d986b

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović koncert u Zagrebu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Facebook/ Z.K.Munja,
Autor: J. Jović