„Sada sve moram sama“ Sandra Mladenović progovorila o životu u Beogradu: ,,Samo bežim odatle“(VIDEO)

Talentovana Zvezda Granda Sandra Mladenović nakon više od godinu dana, koliko je prošlo od njenog učešča u takmičenju, ponovo je stala na Grandovu scenu i nedavno promovisala novu pesmu „Žensko srce“

Pesmu je radio Vladan Stojković, ja sam mu od srca zahvalna na ovoj pesmi, skroz je moj stil i nadam se da će se dopasti publici, to je pravac koji sam ja pratila i u toku takmičenja i koji planiram da nastavim da izvodim – istakla je pevačica.

Sandra Mladenović o životu u Beogradu
Sandra Mladenović o životu u Beogradu

Iako je pred stručni žiri stala najlepšim povodom, talentovana Nišlijka nije mogla da sakrije emocije koje su je obuzele čim je kročila u Grandov studio.

Čim sam kročila vratio mi se taj neki adrenalin i onaj stari osećaj, bilo je tu i malo treme, ali nekako me najlepša moguća sećanja vežu za svaki Grandov studio, a pogotovo za ovu scenu na kojoj sam sinoć bila.

Sandra Mladenovic se preselila u Beograd 5
Sandra Mladenović o životu u Beogradu

Sandra Mladenović o životu u Beogradu

Grandov najpopularniji muzički šou je promenio živote mnogim pevačima koji danas mogu da se pohvale uspešnim muzičkim karijerama, a Sandra je otkrila kako sada izgleda njen život i koliko su „Zvezde Granda“ uticale na nju.

– Sve se drastično promenilo. Ja pre ,,Zvezda Granda“ nisam nastupala nigde, sad sam počela da radim i zahvalna sam Bogu zbog svega što mi se desilo. I tek sam sad iskusila kako ovaj ceo posao funkcioniše i shvatam ga profesionalno. Još jedna stvar koja dopunjuje ovu priču jeste to što sam se preselila u Beograd, tako da sad sam tu – sa osmehom je ispričala Mladenovićeva i otkrila kako se snalazi pri samostalnom životu u Beogradu:

SANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 43 ok 1
Sandra Mladenović o životu u Beogradu

– I ranije sam provodila dosta vremena u ovom gradu, nekako me je uvek sve vuklo ovde, tako da mi ništa tu nije bilo novo. Više sam se brinula kako će se odvijati moj samostalni život. Ranije sam bila u punoj kući, a sad sve moram sama, ali se ispostavilo kako mi to ne predstavlja baš nikakav problem. Volim da sve spremim, da kuvam, to me opušta i lepše mi je od ispijanja kafa po kafićima.

sandra mladenovic ponovo u zvezdama granda 1 e1699522414550
Sandra Mladenović o životu u Beogradu

Pred sam kraj razgovora sa ekipom Granda, Sandra je otkrila kakvo su joj planovi, ali i da li će uskoro ponovo iznenaditi publiku nekim novim projektom.

– Ono što se sprema i što bih mogla da podelim sa gledaocima jeste to da uskoro izlaze tri nova cover-a, volela bih da u narednoj godini budem redovnija sa izbacivanjem pesama, neću odstupati od pravca koji trenutno izvodim, narodna muzika je moj teren i ona će uvek ostati moja primarna baza. – poručila je pevačica čiji ceo intervju možete pogledati na početku teksta.

BONUS VIDEO: Sandra Mladenović iskreno o Snežani Đurišić:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: V.Brusin