Šok priznanje: Gabrijela Pejčev otkrila šta je sve korigovala na sebi: „Zašto bih trpela nezadovoljstvo kada mogu da ga ispravim?“

abrijela Pejčev otkrila šta je operisala
Gabrijela Pejčev otkrila šta je operisala

Nije tajna da su se mnoge pevačice podvrgle raznim estetskim zahvatima, a iako mnoge ne žele da govore o tome sada je Gabrijela Pejčev otkrila šta je operisala na sebi.

Mnogi su spekulisali da je pevačica imala nekoliko intervencija, međutim ona je sada otkrila pravu istinu.

gabrijela pejcev 4

Gabrijela Pejčev otkrila šta je operisala

Grudi su moje, radila sam usne pre 2,3 godine, i radim botoks redovno. Nisam sto posto prirodna jer imam malo hijalurona u usnama i to se računa u neku korekciju. Nisam protivnik, sve dok to izgleda umereno i lepo i podržavam dok je u granicama normale– kaže Pejčeva koja trenutno nema u planu novu korekciju:

Nemam, hvala Bogu pogledao me je kada me je stvarao i mislim da nema potrebe za sada. Možda kada jednog dana imala decu, pa mi se nešto ne bude svidelo, ja sam pristalica toga i zašto bih trpela neko nezadovoljstvo kada mogu da ga ispravim– iskrena je Gabrijela u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“.

9e41b0b4e576a22b5c7fc9980d3c9d1b4dab65d9
Gabrijela Pejčev otkrila šta je operisala

Podsećamo, pevačica je često meta novinskih natpisa koji se osvrću na njenu prošlost zbog koje bi pevačica volela da je drugačije postupila.

– U ovom trenutku medijska slika je očajna. Na prste jedne ruke mogu da izbrojim emisije u kojima želim i volim da gostujem. Čak me ni ne zanima šta piše neko, volim da demntujem ako je neka gnusna laž. Dugo sam ćutala, da sam na vreme nekad reagovala i demantovale razne neistine možda bi ljudi imali drugačiju sliku o meni– iskrena je ona.

BONUS VIDEO- Aleksandra Prijović koncert Zagreb- 04.12.2023:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić