Stefan Buzurović progovorio o braku sa Danijelom, pa otkrio da li mu brani kafanu: „Isprepletane su emocije, volim da dam bakšiš“ (VIDEO)

Ove nedelje kao član žirija u „Nikad nije kasno“ pojaviće se glumac Stefan Buzurović koji je u intervjuu za naš portal otkrio manje poznate detalje o njegovom životu.

Primetili smo da je Buzurović stigao na snimanje sa osmehom na licu, a kako kaže to je zbog dobre energije koja vlada u studiju.

Stefan Buzurović progovorio o braku sa Danijelom
Stefan Buzurović progovorio o braku sa Danijelom

Ja volim ovde da dođem, šalim se da sam redovni gostujući član žirija. Uživancija je, ovo je jedna od retkih emisija koja neguje taj duh, osmeh, radost i pesmu. Svi smo srećni i mi i oni koji pevaju. Volim da me pozovu– kaže glumac koji tvrdi da mu zadatak ocenjivanja ne pada teško:

S’ obzirom da sam glumac malo više polažem u emociju koja se unese u inetrepretaciju, drugi brinu o tome da li je tačno otpevano, tako da mislim da je meni lakše nego njima- rekao je Buzurović.

stefan buzurovic nnk
Stefan Buzurović progovorio o braku sa Danijelom

Stefan Buzurović progovorio o braku sa Danijelom

Zanimalo nas je i da li posećuje kafane i da li daje bakšiš za pesme koje ga diraju u srce.

Volim da dam bakšiš. Pesma koja me pogodi je „Mito bekrijo“, „Romanija“… Navikao sam na stare kafane, odrastao sam u pozorištu sa starijim glumcima, dosta je tu isprepletanih emocija- kaže Stefan koji sa svojim kolegama neguje i tradiciju druženja u pozorišnim „Bifeima“.

Neguje se ta tradicija, to se ne može iskoreniti. To se često dešava, postoje predstave posle kojih se uvek dogodi spontana žurka i to je logičan sled događaja nakon dobro odigrane predstave i sinergije na sceni- otkriva Stefan.

40750374ddb771ab1ed75d770b511c170a6e0834
Stefan Buzurović progovorio o braku sa Danijelom

Pitali smo ga i kako njegova supruga reaguje na takva druženja.

Danijela i ja smo partneri ne samo bračni nego i životni tako da smo zajedno i u kafani- kaže Stefan, a za šta tvrdi da nikad nije kasno u životu saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Nikad nije kasno- Promo- Emisija 13:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić