Login/Registracija

„A ti si ko avion, vrediš mi milon“ Ovo MC Stojan peva Tijani Em, i to sve nakon tehničkih problema (VIDEO)

Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em i Marko Stojković koji karijeru gradi pod pseudonimom MC Stojan objavili su duet „A ti a ti“, a komplimenti neprestano pristižu.

„Ovo ima da gori, konačno ono što joj odgovara baš“, „Ovo je pravi bum, pozitiva na maks, leto može da počne“, „Svaka čast jedna od boljih pesama biće pravi hit“ neki su od komenatara ispod videa za ovu pesmu na jutjubu.

Stojan je prvi pozvao Tijanu:

-Jel mogu dobiti ženu? Ženu od sultana… A ti si ko avion, vrediš mi milion – pitao je Stojan neposredno pre nego što je pesma trebalo da bude objavljena.

Objavljivanje pesme pratili su i određeni tehnički problemi, pa je je numera puštena u etar sa nekoliko sati zakašnjenja, ali to nije omelo publiku da ubrzo pogledaju spot za ovu numeru više od 100.000 puta.

Moćan duet komponovali su Marko Moreno i MC Stojan, tekst je napisao Aleksa Šolaja dok je aranžman poveren Marku Morenu i Aleksandru Sabliću.

Brojne lajkove Tijani i Stojanu su uputile i kolege, a među prvima podržali su ih pevačice Marina Visković i Ivana Nikolić.

Spot za pesmu „A ti a ti“ koju izvode Tijana Em i MC Stojan možete da pogledate u videu:

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić