Login/Registracija

Tijana Em ukrala šou Đaniju: Ovoliko bakšiša za jednu pesmu još niko nije dobio, stavljali joj novčanice i u haljinu: „Au“ (VIDEO)

Na društvenim mrežama svakodnveno kruže snimci na kojima naši pevači uzimaju velike sume bakšiša na veseljima na kojima pevaju, gde za jedno veče uspeju da dobiju i po nekoliko hiljada evra.

Titulu kralja bakšiša, odavno je poneo Đani koji je od tog čina napravio pravi šou pa mu nije teško da na različite domišljate načine uveseljava narod, a sada je na jednom slavlju pevao sa Tijanom Milentijević koja doslovno nije imala gde da drži sav novac kojim su je kitili.

Dok je izvodila numeru od Zorice Brunclik „A tebe nema“, gosti su bili u takvom transu da je u sekndi dobijala i po nekoliko novčanica od po 50 i 100 evra, a kako su joj dobacivali bakšiš sa svim strana nije znala gde će pre, pa su joj kačili i za haljinu.

Hvala najlepše ljudi. Au– moglo se čuti dok je zadovoljno uzimala keš.

Podsećamo, Tijana je nedavno ponovo uvećala grudi, o čemu je javno govorila za naš portal.

 To je neka mala promena, ja sam to želela i prosto ja želim da radim ono što se meni sviđa, i ako sam ja sebi lepa ja tako i zračim i onda se sviđam svim ljudima oko mene– rekla je Tijana koja priznaje da je ovaj zahvat imao bolan oporavak.

– Boli puno stvarno, ali sve se preživi za lepotu (smeh)– priznaje pevačica koja tvrdi da je trenutno zadovoljna svojim izgledom i nema planova za dodatne promene.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić