Login/Registracija

„Ne treba mi aplauz“, Zorica Erić danas slavi pet godina čistog života, prisetila se najteže borbe sa porokom i poslala snažnu poruku (FOTO)

Nekadašnja pobednica šoua „Nikad nije kasno“, Zorica Erić javno je govorila o svojim porocima i borbom koju je vodila kako bi pobedila zavisnost za narkoticima i alkoholom zbog čega je dotakla dno.

Ipak, uz stručnu pomoć, veliku volju i najbliđe uspela je da se iskopa iz kandži narkomanije, i već pet godina živi punim plućima, a danas obeležava veliki dan kada je presekla i odlučila da promeni svoj život iz korena.

Pet godina. Tačno pet godina otkako sam prvi put na glas izgovorila da sam zavisnik. Pet godina od prvog odlaska kod lekara. Pet godina bez alkohola i droge. Pet godina potpuno novog života. Pogledajte me sada. Nikad lepša i mlađa. Nikad jača. Ne želim aplauze, samo da vam poslužim kao primer da sve možete– napisala je Zorica u objavi na Fejsubku gde je publika podržala i divila se njenoj pobedi.

Podsećamo, bivša veteranka je otvoreno prizala koje je supstance koristila, ali i u kojim situacijama je najčešće dovodila sebe u stadijum da mora da koristi nešto.

-Ništa nisam koristila, osim kokaina, uglavnom se to komnzumiranje vezivalo za posao. Znači kad odem da radim, tako krene, daj da popiemo, piće dva, tri. Ja sam već i govorila o tome javno, mi muzičari uvek kad se sastanemo i kad dođemo na svirke, kao fora pijemo da zagrejemo grlo, popijemo dve, tri čašice. Posle toga, meni dođu neke hajdučke ideje, dok ostalima naravno ne. Kod mene se konzumacija vezivala za posao samo, odnosno za konzumaciju alkohola. Nikada bez alkohola nisam uzimala, kad sam kod isto nisam uzimala. Bukvalno sam imala kod sebe, ali to sam skrivala i čekalo je sledeću tezgu – kazala je ona.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić