Login/Registracija

Zorica Erić pokazala kako se bori protiv svih nedaća, evo šta je isprobani lek: „Na svetu sve!“ (VIDEO)

ZORICA ERIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 54

Pobednica jedne od prethodnih sezona muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ Zorica Erić pronašla je pravi način kako se u teškim vremenima okrenuti pravim vrednostima, i kako podići glavu gore. Pevačica kao lek za dušu preporučuje ljubav, a njen unuk Vuk pravi je melem za dušu, kad god se nađe u nekom problemu.

-Na svetu sve – poručila je Zorica u opisu video kolaža svog unuka, koji je objavila na Instagramu.

Pevačica je ranije za Grand otvorila dušu i otkrila koliko joj se život promenio otkako je u njen život stigao unuk, koji joj je pravi melem za dušu kada se nađe u teškim trenucima, a prolazila je kroz razne životne drame ranijih godina.

-Mislim da je ceo svet stao i da se sve okrenulo njemu. Ni o čemu više ne razmišljam osim o unuku i svaki slobodan trenutak koristim da provedem vreme sa njim. Mislim da sam više dosadila objavama na društvenim mrežama o njemu – rekla je Zorica i otkrila da joj nimalo ne smeta što je tako mladu, sa svega 44 godine nazivaju bakom jer ona to i jeste. Dodala je i da nije od onih pripadnika njene generacije koji imaju strah od starenja pa zbog toga skrivaju broj godina koji imaju.

ZORICA ERIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 48 1

-Nemam ništa protiv kada me ljudi oslovljavaju bakom. Štaviše, ponosna sam što sam baka jer se jedno malo čudo rodilo koje je preokrenulo moj svet naglavačke. To uopšte nije isto kao biti majka, ovo su odabrani trenuci kada se sva pažnja posvećuje detetu. Mislim da i on to oseća iako je tako mali – ispričala je Zorica ranije.

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić