Zlatko Vidović nastup posvetio preminulom ocu, brat sve razotkrio: „On je to tako emotivno doživeo“

Zlatko Vidovic nastup 2

Zlatko Vidović Zlaja (60) iz Viteza poslednji je nastupio u večerašnjoj epizodi takmičenja „Nikad nije kasno“, ali to nije vrhunske emocije jer je takmičar revijalni nastup posvetio preminulom ocu. Ovo je bilo i pomalo neočekivano s obzirom da je takmičar bio veoma duhovit, a Stefan Buzurović prvi je uzeo reč zanimavši ga šta je od silnih darova i zanata takmičaru ide najbolje.

Zlatko Vidovic nastup 4

Zlatko je odgovorio u jednoj reči:

-Pevanje.

Stefan je potom nastavio, rešivši da podeli svoja zapažanja iz Zlatkove biografije.

-Zanimljivo mi je da su vam prijatelji tek kasno rekli da vam je glas zlatan i vi prihvatate savete prijatelja, što mnogi drugi ne čine – primetio je Stefan ovu takmičarevu karakteristiku.

Zlatko je u takmičarskom programu izveo pesmu „Mirjana“ od Predraga Živkovića Tozovca, a publika je njegovo izvođenje nagradila aplauzom.

-Bilo je kako sam i očekivao. Predivno, bilo je ha. Zaista to je to – rekao je Stefan.

Vanji MIjatović učinilo se da je takmičar imao tremu.

-Mogla bih da vas slušam dva tri- dana bez prestanka, imate toliko lepu boju glasa, a to nije baš tako sa svakim – priznala je Vanja.

Prdsednik žirija Saša Milošević Mare naglasio je da je jako teško pevati Tozovčeve pesme:

-Tozovac je uspevao to sa lakoćom da peva, a Zlatko je bio potpuno koncentrisan za najteže delove pesme i ukupan utisak mi je da on sve što poželi može da peva. Nadam se da ćemo ga gledati pubo puta na ovoj sceni.

Zlatko Vidovic nastup 1

Žika je predstavio i Zlatkovog rođenog brata, Novicu Vidovića koji je kao podrška u studio došao sa gitarom.

-Budite sigurni sa ban se sprema bratski nastup, kao braća Bajić na estradi – rekao je Žika i nakon razgovora sa pevačevim bratom najavio revijalni nastup.

Zlatko Vidovic nastup 3

Došli smo kasno sa svirke i onda smo seli sa tatom. Malo smo se zarakijali, a on je tražio da mu otpevamo pesmu „Da mi je stari živ“. On je to tako emotivno doživeo tu pesmu i mi želimo ovaj nastup da posvetimo njemu – objasnio je takmičarev brat.

BONUS VIDEO: Vanji Mijatović preminuo član porodice pred nastup

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić