Poplava na sceni! Suvad Terzić oduvao žiri: „Uzeo si dasku za surfovanje i nakačio se na ovaj cunami“

Suvad terzic napravio cunami
Suvad Terzić napravio cunami

Suvad Terzić iz Tešnja uneo je neverovatnu energiju u Grandov studio kada je nastupio u večerašnjoj epizodi popularnog šoua „Nikad nije kasno“, a da će sve krenuti veoma moćno moglo je da se nasluti još prilikom takmičarevog izlaska na scenu.

Stefan Buzurović bio je insipirisan takmičarevom biografijom pa ga je zanimalo kako je moguće da nije do sada napravio ozbiljnu pevačku karijeru.

-U meni je bio život u dva dela, prvi do 33. godine kada sam se bavio muzikom. Onda sam otvorio firmu sa kojom sam radio do pre neku godinu, i sada se vraćam ponovo muzici – objasnio je Suad.

Suad Terzic napravio cunami 8

Stefan je i dalje bio fasciniran, što nije skrivao.

-Ovo što smo videli u vašoj biografiji je neverovatno. Toliko radosti i energije donosite i radujem se nastupu, a zanima me koliko ste od 1981. godine promenili bendova – pitao je Stefan.

Takmičar je otkrio da je bilo 6 sastava u kojima je pevao i otkrio koji je najznačajniji.

-Granit je ostao zadnji – rekao je takmičar, a onda je usledilo neočekivano pitanje.

-Jel’ ste spremni za mermer? ‘Ajde večeras da bude mermer – dao je vetar u leđa na neobičan način Stefan takmičaru koji je na sceni izveo pesmu „Duge kiše jesenje“ od Mladena Vojčića Tife.

Stefanov osmeh govorio je kolko je bila sjajna energija tokom Suadovog izvođenja ove pesme, a Saša Milošević Mare je sve to objasnio slikovito.

-Cunami bukvalno. Ti si uzeo dasku za surfovanje i nakačio se na ovaj cunami od orkestra. Tako si nas oduvao, da ne kažem poplavio. Bolji nastup nego prvo kolo. Važno je da vidimo taj napredak, navikavaš se na scenu što je odlično – objasnio je Mare.

Sjajna energija koju je takmičar pokazao na sceni nije ostavila ni Vanju MIjatović ravnodušnom.

-Čini mi se kao da hoćete da poletite koliko energije imate. Čini mi se i da biste voleli da ova pesma traje još tri minuta, koliko vam se svidelo, jesam li u pravu – upitala je Vanja, a takmičar je potvrdio njene reči.

-Volim ovako energične nastupe, momci i devojke iz orkestra svaka vam čast. Što kaže Mare, oduvali ste i provozali nas sve – dodala je Vanja.

Suad Terzic napravio cunami 7
Suad Terzić napravio cunami

Draganu Katić zanimalo je da li je i Stefan provozan, na šta je on odgovorio:

-Apsolutno. Ja sam veliki fan žurki ni otkuda. Nisam očekivao da će ovo ovako da se desi i hvala vam na tome I hvala i za devojke – priznao je Stefan i pozdravio Saru i Varju, članice orkestra „Nikad nije kasno“.

Žika je posle aplauza predstavio takmičerevu podršku, njegovu decu Zerinu i Aldina Terzića, koji je već bio u prvoj emisiji i nahvalio njihovo obrazovanje, s obzirom da oboje idu u srednju medicinsku školu, ali će izabrati neke sasvim druge fakultete, geografiju i prava.

Suad Terzic napravio cunami 6

-Kad malo bolje razmislim to ima smisla. Prvo se lepo naučite za prvu pomoć narodu, a lako ćete i za geografiju i za pravo – naglasio je Žika i najavio Vanju MIjatović da nastupi u revijalnom delu, s obzirom da takmičareva deca nisu raspoložena za pevanje.

Vanja je u duetu sa Suadom izvela duet Elvire Rahić i Tife „A sada idem“ za koju su dobili gromoglasni aplauz publike, a Žika je odlučio da razjasni ovu revijalnu numeru.

-Teško razočaranje. To su se dvoje voleli, pa su se nešto razboleli i onda su nešto odlučili da idu jedo kod drugog. Sada ćemo da vidimo kako je to bilo – prepričao je Žika pesmu.

BONUS VIDEO: Stefan Buzurović o kafani

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić