„Prvo pa muško“ Takmičarkina majka debitovala na sceni, žiri oduševljen: „Mislim da Makedonci treba da budu van konkurencije“

Jovanka Jakimoski drugi krug 2

Jovanka Jakimoski Mitreska (47) iz Skoplja prva je nastupala u prvoj emisiji drugog kruga muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“, a nakon savršenog bluza koji je ranije izvela na velikoj Grandovoj sceni ovoga puta se odlučila za nešto sasvim drugo.

-Svaka lepa pesma mi je draga – rekla je takmičarka i naglasila da je već nakon prve emisije prepoznaju u Makedoniji, pre nego što je izvela pesmu „Biber“ od Lepe Brene.

Žika je oduševljeno reagovao nakon Jovankinog pevanja, a Dragana Katić je sve to sublimirala u par reči.

-Jovanka, prvi izvođač pa što bi se reklo prvo pa muško – rekla je Dragana i dala reč Stefanu Buzuroviću koji je večeras u žiriju.

-Stvarno mislim da Makedonci treba da budu van konkurencije kada su ovakve pesme u pitanju i da ne treba uošte da se takmiče zato što je basnoslovno pričati o kvalitetu. A kada neko ovako peva potpuno mi je jasno zašto ne polaže nade u očekivanja, zato što tako peva i zna šta radi – rekao je Stefan.

Jovanka Jakimoski drugi krug 5

Takmičarka je objasnila da joj je ovo bila izuzetno izazovna pesma i zahvalila se na lepim rečima, a druga članica žirija Vanja MIjatović istakla je takmičarkinu energiju.

-Ova pesma je toliko emotivna a vi ste je tako lepo obojili sa svojom energijom. Toliko se vidi da vi uživate u svakoj noti na sceni, baš u svakom momentu i meni se mnogo dopada ovo večeras – poručila je Vanja.

Jovanka Jakimoski drugi krug 3

Predsednik žirija Saša Milošević Mare razrešio je sve sventualne dileme u vezi sa kvalitetom takmičarke.

-Ako je neko i imao sumnju nakon prvog nastupa kada ste izvodili pesmu koja nije toliko poznata širom ovih prostora sada je definitivno i poslednjasumnja nestala. Možete da pevate šta god poželite a izbor ove pesme je bio pun pogodak – naglasio je Mare.

Žika je još jednom pozdravio takmičarku, a potom predstavio njenu majku Cvetamku Jakimosku koja je zajedno s njom došla iz Kruševa.

Jovanka Jakimoski drugi krug 4

-Ovo je prelepa emisija i gelda je ceo svet – rekla je pevačicina majka i ispričala o čemu razgovara sa drugaricama.

-Priznajem da sam pomalo gorda dok one pričaju o nastupu moje ćerke – rekla Cvetanka, a takmičarka je objasnila.

Jovanka Jakimoski drugi krug 7
Jovanka Jakimoski drugi krug

-Sve je povukla na mene – rekla je Jovanka i nasmejala studio:

-Mama je kao mala dobila stimpediju da ide da uči pevanje, ali nije to uradila jer su takva bila vremena. Ali pevala je po kući, na poslu i sada mi je tako drago zbog nje što će i ona pojaviti na sceni – dodala je Jasminka i sa majkom koja je debitovala na sceni sa 71 godinom izvela pesmu „Kirjana vino prodala“, dobivši ovacije za revijalni nastup.

-Bravo majka, bravo! – dodao je Žika.

BONUS VIDEO: Vanji Mijatović preminuo član porodice pred nastup

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić