Zlatko Vidović pita se da li je napokon došlo njegovih pet minuta: „Radio sam druge stvari zbog love“ (VIDEO)

Takmičar u prvoj epizodi ovogodišnje sezone šoua „Nikad nije kasno“, Zlatko Vidović Zlaja (60) ponosno ističe da je iz Viteza, a otkriva da uživa dok iskazuje svoje kreativne sposobnosti. Zlatko priznaje da je zbog novca često bio prinuđen da se bavi drugim stvarima u životu, a u jednom trenu je i napustio muziku jer mu je veroivali ili ne – dosadila.

-Dolazim iz Viteza, to je jedno malo lepo mesto u centru Bosne, a inače sam rođen u Zenici. Imam 60 godina i kada bih rekao čime se bavim ne znam kako bi to zvučalo. Bolje je da me pitate čime se ne bavim – kaže Zlatko, pa otkriva šta sve radi:

-Malo slikam, malo pevam. Radim i neke skulpture, sve je kreativno. A kada je reč o ovim ostalim poslovima, to nisam bio ja. Rade se druge stvari zbog love – iskren je Zlatko.

0A0A5437

On kaže i da je devedestih godina slučajno otišao u Nemačku.

-Svi znamo šta se dešavalo devedesetih na ovim prostorima. Slučajno sam uskočio u jedan bend kojima je falio pevač, tako da sam čitavo to ratno vreme proveo u Minhenu – priznao je Zlatko i otkrio da je tada iznenada napustio muziku:

-Posle tri meseca pevanja u jednom restoranu malo sam se zasitio svega i onda sam se zaposlio u jednoj firmi gde sam radio aluminijumske prozore i fasade. Proveo sam 6 godina baveći se tim poslom, ali sam morao da se vratim u Bosnu jer smo izgubili izbeglički status.

0A0A5453

Pevanje je, priznaje, uvek bila njegova ljubav.

-Nikada ne čekam da me neko zove da zapevam. Ja pevam kada se meni peva. Često puta imam poznanike koji sede na nekom mestu, pa im je lepo. I onda mene zovu: „Mi pečemo jagnje, pa dođi, ponesi gitaru“. Ali nikako mi se nije dalo da se ostvarim kroz muziku – iskren je Zlatko i pita se da li je sada napokon stiglo njegovo muzičko vreme:

ZLATKO VIDOVIC 60 GOD. VITEZ 1

-Uvek sam osećao da nešto mogu više i bolje da pružim. I ako publika bude zadovoljna i ja sam zadovoljan. Da li je sada mojiih 5 minuta? Pa, moguće da se to desi – dodao je Zlatko.

BONUS VIDEO: Haris Džinović peva napolitansku romansu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković