Miroslav Mišić sa ćerkama napravio superemotivni spektakl, Žika Jakšić pogrešio: „Izleteo sam pred rudu“

zika jaksic pogresio 1

Miroslav Mišić Mijo iz Beča koji je pre godinu i po dana imao 170 kilograma pojavio se večeras u drugom krugu takmičenja „Nikad nije kasno“ a Žika Jakšić je odmah odlučio da mu da novi nadimak.

-MIroslave, znaš kako ću ja da te zovem? Mršavko. Mrša koji je skunuo 70 kila. Bravo kralju! – poručio je Žika i predstavio Mijine ćerke koje su mu večeras u podršci.

Zika Jaksic pogresio 2
Žika Jakšić pogrešio

-One će sa tobom i nastupiti u revijalnom delu, a jedna od njih, Lara ide i u muziičku školu. Ali jasam nešto pogrešio. Ovo je trebalo da pričam sa vama posle pesme – priznao je Žika, a Saša Milošević Mare je objasnio:

-Što bi rekli moji prijatelji, „voli da pretrčava“ – naglasio je Mare.

Zika Jaksic pogresio 3

Žika Jakšić pogrešio

Žika je morao da se složi sa konstatacijom predsednika žirija.

-Ja sam se dragi gledaoci pretrčao. Izleteo sam pred rudu – rekao je Žika, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Mare se prvi u ime žirija potom obratio takmičaru.

-Mogu samo da konstatujem da je tvoj nastup u prvom krugu jedan od najzapaženijih. Kakve su reakcije u tvom okruženju, Beč nije tako daleko? – pitao je Mare a takmičar je objasnio da prijatelji reaguju burno.

-Burne su reakcije u pozitivnom smislu. To je na desetine poruka i komentara na koje je nemoguće ni odgovoriti, a jedan od glavnih krivaca je ovaj čovek, Joca iz orkestra, i nikad ane bih ni zablistao da nisam imao ove sjajne ljude iza sebe – objasnio je Mijo kojije nastup u prethodnoj emisiji posvetio sinu koji boluje od leukemije.

Zika Jaksic pogresio 11

Mare je otkrio da u večerašnjoj emisiji imaju čak dva investitora.

-Ovu emisiju su izgleda ljudi prepoznali kao dobru investiciju – dodao je Mare a publika je pozdravila aplauzom njegove reči.

Takmičar je briljantno izveo pesmu „Burma od Dejana Matića ćime je osvojio čitav studio i publiku ispred malih ekrana.

Mare je prvi izneo svoje impresije.

-Liju suze radosnice. Kada neko tako peva obično na tu stranu ide. Odličan izbor pesme, malo si je osvežio i dobro je što si joj dao jedan zalet sa ove scene – poručio je Mare, a Vanja Mijatović takođe je bila oduševljena nastupom.

-Vau, kakav moćan vokal. Zanima me da li je lakše pevati sada ili ranije? – pitala je Vanja takmičara, a on je priznao da je definitivno lakše pevati sa manje kilograma.

Zika Jaksic pogresio 7

-I ja sam se ugojila i bilo mi je lakše kada sam imala 10 manje. Svaka vam čast, volim kada neko tako moćno peva, sa tom kontrolom i ukradima. Želim vam svu sfreću – dodala je Vanja.

Stefan Buzurović imao je slično mišljenje.

-Nema šta Mišiću, ovo je bilo fenomenalno, video sam da si na kraju završio čak kao neki superheroj. Biloje superherojski kao nastup, a na taj način si i završio. Bravo – poručio je Stefan.

Zika Jaksic pogresio 10

-A sada će biti superemotivno – rekla je Dragana Katić, a Žika je najavio revijalni nastup Mija koji je sa ćerkama Anjom i Larom izveo pesmu „Rasti, rasti moj zeleni bore“ priredivši pravi spektakl na sceni.

-Publika je pokazala pravo poštovanje prema izboru pesme i prema nastupu – naglasila je Dragana.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 01112023 FOTO MUNJA 24 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Najemotivniji nastupi u „Nikad nije kasno“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić