Žika pomogao veteranki da nađe LJUBAV SVOG ŽIVOTA, Aleksandra otkrila kako se „muva“ sa momcima

kovacevic

Kao poslednja veteranka večeras je nastupila Jelena Kovačević koja ima pedeset pet godina i dolazi iz Žablja. Vetranka je istakla da voli da veze i pegla u slobodno vreme, a najveća želja sve do sada bila joj je da nađe ljubav svog života.

Drugi san koji bi volela da ostvari je pobeda u takmičenju „Nikad nije kasno“, pa je i večeras imala prilike da okuša svoju sreću na velikoj sceni.

Kako joj je tokom prethodog nastupa lično Žika delio ljubavne savete, ave je zanimaloda li se nešto promenilo kada je njen status u pitanju.

Dobro veče Jelena, blistate večeras. Moram odmah da vas pitam da li ste našli gospodina pravog nakon ove emisije – pitala je takmičarku Aleksandra Mladenović.

-Jeste – otkrila je Jelena i oduševila publiku, a posebno ushićen bio je Žika.

-Vidim da vi blistate večeras i da ste nasmejani, znači zaljubili ste se? – pitala je Aleksandra, a Jelena joj je dala potvrdan odgovor na šta je pevačica dodala:

Žiko bravo! Uspelo ti je ovo, da nađeš Jeleni srodnu dušu. Samo meni ništa nisi našao još, slaba vajda- našalila se pevačica koju je Žika odmah prekinuo:

Polako, za tebe ćemo morati posebno to da najavimo. Ti moraš da budeš spremna da se učvrstiš u odluci da hoćeš da se udaješ.

Neću još – odgovorila jer Mladenovićka.

0A0A4977 1

E pa ništa onda, nemoj da ja džabe raspisujem konkurs, pa da bude ono puj pike ne važi – našalio se voditelj.

-Treba mi neki potencijalni, da ga ja testiram. Mora da prođe probni rad – zaključila je Mladenovićeva.

Javne ličnosti zaista nemaju puno prilike da se dugo upoznaju zato što ih odmah neko uslika. Vi morate da se krijete po stanovima nekim, je li tako? – pitao je Žika Aleksandru koja mu je odgovorila:

Taman posla po stanovima Žiko. Mi kažemo da nam je to prijatelj, pa onda odemo na večeru, u bioskop, u neki kafić, ali sve to mora da bude nekako diskretno da ne bodemo ljudima oči. Trenutno sam sama i uživam u tome. Nigde se ne krijem. Muškarac mora da ima dušu i čisto srce.

Žika se zatim obratio veteranki i zamolio je da mu otkrio kako je upoznala čoveka koga je toliko dugo čekala.

On je bio usamljen isto kao i ja. Pitao me je preko poruke da li sam sama i onda smo se upoznali. Išli smo na večeru, tamburaši su svirali. Doneo mi je cveće. Mislim da je ovaj konačno pravi- zaključila je veteranka, pa zapevala za svog dragog pesmu Zorice Brunclik „Kada bi me majka ponovo rodila“.

Ja čujem da ona gori od ljubavi, pevala je sa puno radosti i ushićenosti. Mislim da je sve bilo namenjeno Draganu – prokomentarisala je Aleksandra.

Vi odavde svakako izlazite kao pobednica, odlično ste se pokazali, našli ste ljubav svog života. Gde ćeš veće pobede od toga?– dodao je Željko Vasić.

IMG 4746

Veteranku je pohvalio i predsednik žirija.

Očigledno da volite pesme Zorice Brunclik, donosite ih na svoj način. Publici se to dopalo, sve kriterijume ste ispunili i ja vam čestitam -rekao je Mare.

U revijalnom delu emisije uz Jelenu je zapevao i njen kolega iz benda Marko Marković pesmu „Lek za dušu“, a publika ih je pozdravila gromoglasnim aplauzom. U podršci je bio i Dragan Soldo koji je jedno vreme svirao u „Slatkom grehu“, a sa Žikom se poslednji put video u Sofiji gde je Lepa Brena održala koncert za pamćenje.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk