„Shvatio sam da sam pola čoveka“, Žiku POGODILA PESMA, pa dao obećanje da će ponovo DA SKAČE PADOBRANOM

IMG 4711

Četvrti je u večerašnjoj emisiji „Nikad nije kasno“ nastupao Vladan Stojić Malika iz Užica, koji je odmah zaintrigirao Željka VAsića koji je detaljno analizirao takmičarevu biografiju. Pevača je zanimalo kako je takmičar dobio nadimak.

-Čuo sam svašta, i da ste se zavlačili pod sto kao mali? – zanimalo je Željka.

Takmičar je odgovorio da je svašta radio.

-Bilo je tu svega, i pod sto i ispod stola – rekao je Malika, a Željko je otkrio da je i sam radio slične stvari.

-Kada sam bio mali voleo sam da zađem ispod stola i da mazim ženske čizme. To mi je bilo… evo sad prvi put to pričam, evo d nađem srodnu dušu – rekao je Željko, a Malika je prokomentarisao da je išao i malo više od čizama što je nasmejalo sve u studiju. I Mare mu je dao komentar:

-Ti si i tad pod prečku, je l’ da?

IMG 4701

Takmičar je u zvaničnom delu emisije izveo pesmu „Kad ljubav jednm prođe„.

-Divno čovek peva i publika je sve rekla. Svaka čast i samo napred – čestitala je Aleksandra takmičaru na dobrom nastupu.

Mare je istakao da mu veoma prijaju domaće klape.

-Vidiš kako je to dobro ispadne kada se udruže Zlatiborac, naš kosmajac i prijatelj takmičara za kojeg sam siguran da je takođe pevač. Znači muška klapa i po i plus devojke. Svaka čast – rekao je Mare.

I naš basista Čane je Zlatborac – naglasio je Žika, a Mare je dodao:

-Vidiš kako sviraju sad bi šator ovako radio uz bas – nasmejao je Mare publiku.

IMG 4560 1

Takmičaru je veliku podršku pružio rođeni brat Zoran Stojić koji se takođe bavio profesionalno pevanjem. Žika je predstavio i Jelesija Radivojevića, generala vojske u penziji, koji je svojevremeno bio komandant 63. padobranske i 72. specijalne jedinice.

-Gospodine generale, emisija specijalne jedinice emisije „Nikad nije kasno“ je spremna za raport – stao je mirno Žika i predao raport penzionisanom visokom oficiru srpske vojske.

Domaćin takmičenja veterana pohvalio se da je i on postao počasni član jedinice „Arhistratig“ koju čine penzionisani članovi 63. i 72. brigade. Da bi se svi uverili u Žikine tvrdnje prikazan je snimak kako Žika skače padobranom, što je izazvalo opšte oduševljenje u studiju.

Žika je obećao da će ponovo da skoči padobranom, uz uslov da i general takođe krene sa njim u avanturu, na šta je oficir odgovorio:

-Ja skačem, a tebe nose.

0A0A5008 1

Žika je priznao da će na takav način da skoči, isto kao i prvi put.

-Tako je, mene će da nose. Stave me, zavežu i meni super! – rekao je Žika i potom otkrio kako mu je bilo dok je bio u slobodnom padu:

-Kada sam skako shvatio sam da čovek u tom slobodnom padu dostigne neku brzinu od 250 kilometara na sat, i onda se ta brzina stabilizuje. Ali onih prvih 10 sekundi, neopisivo je. Nikada takav osećaj nisam osetio u životu.

Žika je istakao i da je general Radivojević rekorder u skoku sa visine od 9.250 metara bez kiseonika, a potom je najavio braću Stojiče koji su u revijalnom delu izveli pesmu „Nikada se promeniti neću“.

IMG 4716

Dva burazera sa Zlatibora, ako ne bidete dobri, vodim vas na skakanje – poručio im je Žika.

Na njihov nastup žiri nije ostao ravnodušan.

Da li si čuo stih „kad prestanem da ljubim i pijem“ – upitao je Mare Žiku, a on je odgovirio:

-Shvatio sam da sam pola čoveka jer sam prestao da pijem, ali znaš šta mi je uteha? Ima ovih što prestanu da ljube a nastave da piju. To je još gore.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić