Login/Registracija

Žika pokazao svoje ZAVODNIČKE sposobnosti: “ Kaži mi dušo, zašto se ti nisi udala?“ (VIDEO)

Još se prepričavaju najzanimljiviji momenti iz emisije „Nikad nije kasno“ koja je prethodne nedelje izazvala lavine smeha i pozitivne enegije kod gledalaca.

Kao i do sada, za takve trenutke u emisjiji je najzaslužniji voditelj i idejni tvorac Žika Jakšić koji svakog vikenda izmami osmehe našoj publici.

Naime, u nedelju se dogodila jedna scena o kojoj se i dalje priča. U podršci veterana Dejana Draškovića osim supruge, bila je i kuma koja nije udata, a ta informacija je posebno zaintrigirala Jakšića, koji je svojim šarmom oduševio sve u studiju i kraj malih ekrana.

-Ovde je i Dejanova kuma Tatjana iz Zemuna, ona inače radi kao vaspitačica. Dok je išao ovaj prilog ja nisam mogao da odolim a da je ne pitam da li je udata, pogotovo kada sam video koliko je lepa žena. Da se ne pretričnim onako bezveze, ja uvek pitam – rekao je on, a kuma mu je odmah odgovorila:

-Gužva je Žiko, moraš da staneš u red – onda je Jakšić imao jedan predlog za Tatjanu koji je ona odmah prihvatila.

-Čekaj da te pitam, a što se ti nisi udala, onako čisto da pitam. Kaži mi dušo, ispada da nema momak za tebe. Kako sad nekoga da nađemo, ajde sada da napravimo jedan konkurs pošto ja volim da budem provodadžija – našalio se Žika.

-Ne znam, možda može ova emisija da mi pomogne, ali taj neko će morati da prođe žestoku proveru kod kumova- odgovorila je Tatjana, a u studiju je nastala lavina smeha.

U videu pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Foto: youtube/nikad nije kasno,
Autor: A. Milinković