Otac četiri ćerke, po struci ekstremni ribolovac OPČINIO žiri izgledom i glasom, a zatim dobio PONUDU ŽIVOTA: ’’Možda se oprijateljimo’’, poručio Mare

IMG 9733 2

Dejan Drašković (49) iz Herceg Novog dobio je priliku da otvori večerašnju emisiju i dokaže da je pobedio stidljivost koja ga je, kako kaže, kočila celog života da se bavi pevanjem uprkos neverovatnom talentu i volji koju je imao.

Muzički talenat kod njega su prvo prepoznali roditelji, a zatim odlučili da ga poguraju u tom smeru te je Dejan upisao nižu muzičku školu, i svirao harmoniku. Nakon toga završio je Ekonomski fakultet na kome je i magistrirao, a preko 10 godina igrao je i košarku, kojoj se nije dovoljno posvetio zbog obrazovanja. Danas se bavi i ekstremnim ribolovom, a odneo je i titulu državnog šampiona u toj oblasti.

Na prvom mestu su mu porodica, supruga i četiri ćerke koje su njegova najveća podrška, a koje su bile i vetar u leđa da dođe da pokaže šta zna na sceni emisije ’’Nikad nije kasno’’.

IMG 9787 1

Čim je izašao na scenu Žiku Jakšića odmah je zanimalo da čuje nešto više o ektremnom ribolovu, s obzirom da ne poznaje nikog ko se bavi time, a Dejan je drage volje objasnio kako to izgleda.

-Nekada se ide na dubinu od 40 metara i ronim na dah. Mogu da izdržim tako između dva i po i tri minuta i to zahvaljujući dobroj pripremi i jednog vrsti joge koja se bavi opuštanjem. Stavi se ako treba i neki tegić da malo brže spusti na dno, a da se opet lako vratim na površinu– rekao je takmičar, a onda je došlo vreme da se Dejan predstavi i pevački.

On je otpevao evergrin hit grupe Parni valjak ’’Dođi’’ i oduševio sve prisutne, ali i zamolio žiri da bude nežan pri komentarisanju.

-Šta da ti kažem osim svaka čast na pevanju i šarmu, i širokom osmehu koji si doneo ovde– rekao mu je Peđa.

IMG 0226

-Plenite harizmom i izgleda kao da ste dugo na sceni. Uhvatila sam i pogled koji ste uputili ženi i hoću da kažem da bih volela da meni tako neko jednog dana– rekla je Aleksandra Bursać opčinjeno.

-Dejane, moram da budem iskren kada se pojavi čovek koji tako izgled aobavezno se desi da nešto nije okej, a cela tvoja priča je okej. Ništa ti nije slaba tačka, otpevao si pesmu sjajno i daleko od mojih očekivanja, i žao mi je što te nikad nisam čuo u Herceg Novom, ali daće Bog da i to upriličimo jednom. Želim da ti kažem još jedna podatak, ti imaš četiri ćerke a ja tri sana, najmlađi ima 9 godina, najstariji 22 a srednji 18, tako da ko zna, možda se jednom i negde oprijateljimo– poručio je Mare za kraj.

IMG 9742
Foto: E. Srdić,
Autor: T. Bogavac